Joaca unui copil este o activitate prin care acesta invata sa-si dezvolte abilitatile de memorare, de socializare si de percepere a mediului inconjurator. Copilaria si joaca nu sunt aspecte neglijabile ale dezvoltarii, ci trebuie supravegheate pe indelete, dar in acelasi timp copiii trebuie lasati sa descopere liberi lumea din jurul lor. In joaca unui copil sunt cuprinse umorul, arta, bunastarea fizica, gradul de constientizare a mediului si increderea in sine. Cu cat iti vei lasa mai mult copilul sa se joace, cu atat acesta se va dezvolta mai armonios din punct de vedere fizic si psihic si isi va putea dezvolta creativitatea si imaginatia in voie,
jucariiJucariile sunt o parte integrata a jocului copiilor si ii fac pe acestia mai responsabili, mai amuzati, mai veseli si mai liberi. Jucariile pot deschide cu succes calea spre invatatura si dezvoltare inca de la varste foarte fragede. Asadar, cea mai buna cale prin care iti poti ajuta copilul sa se dezvolte armonios este sa-i oferi libertatea de a se juca in locul in care doreste.
Copiii nostri, inca de la varsta prescolara, vor prefera sa se joace in aer liber, in natura. In felul acesta, activitatile fizice si joaca alaturi de ceilalti copii vor aduce efecte benefice si vor contribui nu numai la dezvoltarea fizica, ci si la cea intelectuala. Frica parintilor de a-si lasa copiii la joaca de teama de a nu lua contact cu anumiti microbi este transmisa de cele mai multe ori si celor mici. Astfel, ei vor invata ca “nu este bine sa ma joc acolo pentru ca ma ranesc sau ma imbolnavesc”. Aceste “sfaturi” pe care copiii nostri ajung sa le accepte si sa le respecte cu sfintenie limiteaza activitatile, descoperirea, dezvoltarea imaginatiei si invatarea de lucruri noi. Lasati-i pe cei mici sa descopere lumea, frumusetea si simplitatea “jucariilor” din natura si aduceti-va aminte ca si voi, la randul vostru, v-ati bucurat de darurile pe care aceasta le-a oferit copiilor (betele, pietrele, frunzele, nisipul)!
Produsele Igienol sunt o alegere eficienta pentru parintii ai caror copii adora sa se joace outdoor. Atunci cand nu aveti acces la apa si sapun, este recomandat sa aveti la indemana gelul antibacterian Igienol.
Cativa stropi de gel antibacterian curata pielea delicata a copiilor, o hidrateaza si elimina bacteriile, actionand rapid si eficient, fara sa lase in urma o senzatia lipicioasa.
Atunci cand va intoarceti de la joaca acasa, sapunurile antibacteriene Igienol curata eficient murdaria, protejand impotriva bacteriilor pentru o perioada mai lunga de timpsi  sunt delicate cu pielea, deoarece contin substante emoliente. In plus, sunt testate dermatologic (PH neutru) si au un parfum placut, astfel incat, cei mici il vor folosi cu placere ori de cate ori este nevoie..
Sapunurile Antibacteriene Igienol au grija de manutele delicate ale micilor “exploratori”, asa ca, dragi parinti, dati-le ocazia sa descopere natura si sa se bucure de o copilarie activa, fara griji!