DisneyDe departe cea mai faină destinație pentru orice copil (recunoașteți că și pentru adulți… suntem aici, între prieteni) este Parisul și nu neapărat pentru romantismul emanat de oraș, ci pentru faptul că este cunoscut pentru Disneyland, locul unde toate posibilitățile se transformă în realitate și unde cu toții suntem copii din nou, indiferent de vârsta din buletin.
Disneyland Paris este însă și una dintre cele mai mari atracții din lume, loc care adună zilnic în jur de 80.000 de vizitatori care îi trec pragul. Desigur, totul este foarte bine organizat, dar există cozi la care poți aștepta cu orele pentru a te bucura, cozi care nu sunt deloc de neglijat mai ales că nimănui nu-i place să-și petreacă mare parte din vacanță așteptând.
Ceea ce nu știu mulți este faptul că există și bilete care oferă o prioritate specială. Sunt limitate, existând doar câteva zeci pe zi, întrebați la hotelul în care locuiți pentru că sigur știu despre acestea și vă pot îndruma.
Disneyland - Paris
Revenind însă la ce vă promiteam din titlu, există trei perioade bune de ales Disneyland
Mai – începutul lunii mai este an de an o perioadă mai liberă, ba chiar și multe dintre unitățile de cazare sunt mult mai libere în această perioadă și puteți găsi prețuri destul de bune. Dacă vreți o vacanță faină la trecerea dintre primăvară și vară ar trebui să vă uitați deja la biletele de avion și la prețurile pentru cazare. Vremea este și ea perfectă pentru plimbări lungi în Paris.
Ianuarie – după Sărbătorile de Iarnă nimeni nu mai are chef și, de multe ori nici buget, pentru încă o vacanță. Bugetul pentru o vacanță la Disneyland se reduce cu peste 30% pentru cazare, ceea ce poate fi o economie pe cinste pentru o familie întreagă. Desigur, vremea nu va fi tocmai minunată pentru că este totuși iarnă, dar faptul că toate cozile sunt mult mai mici o să vă încălzească dacă nu la exterior, măcar sufletul.
Noiembrie – motivul este asemănător cu cel de mai sus: oamenii s-au bucurat de vacanțe de vară și au rămas fără buget pentru lunile septembrie-octombrie + numărul mai mic de vizitatori.
Acestea fiind spuse vă urăm vacanță plăcută, cât mai multe plimbări faine și distracție plăcută!
Disponibilitatea ofertei de mai jos se actualizează automat și e la cel mai bun preț pe care îl puteți obtine pe combinația hotel+avion.


Sursă foto: facebook.com/disneylandparis.