hotel orizontDesi nu sunt neparat genul care se ataseaza profund de un hotel, exista totusi cateva locuri in Romania in care ma intorc fara sa clipesc. Locuri in care mi-a fost bine de cate ori am ajuns, fie cu gasca de prieteni, fie in interes de business, fie pentru o mini vacanta de familie sau doar pentru un pranz, in trecere. Locuri in care nu neparat totul a fost perfect, insa micile sau mai marile detalii care conteaza pentru mine au facut ca totul sa para perfect. Ati ghicit, vorbeste emotionalul din mine.
Ei bine, unul dintre locurile care-mi sunt foarte dragi este Hotel Orizont din Predeal, care nu este un simplu hotel, ci este un brand in cel mai pur sens al cuvantului. Un brand foarte dorit inainte de a parcurge un proces de modernizare, timp in care a fost inaccesibil clientilor sai mai mult de un an de zile, si extrem de dorit dupa ce si-a primit noua fata (2010). Noua fata de hotel de munte, extrem de stylish daca vorbim de arhitectura si de amenajarea interioara. Hotel preferat de pubicul corporatist pentru conferinte, dar frecventat si de familii cu copii, de grupuri de prieteni si de cei a caror istorie de travel este strans legata de istoria hotelului. Caci vorbim de un hotel cu o istorie de mai bine de 30 de ani si cu un public statornic.
hotel orizont3
Fiind unul dintre hotelurile aflate in portofoliul SIF Transilvania – Transilvania Travel, companie pentru care am transpirat o vreme, am ajuns de nenumarate ori, cu diverse interese, in Hotelul Orizont. In ultima perioada l-am vizitat mai ales in trei (impreuna cu Sabina si cu Marius) si intre timp hotelul a devenit si unul dintre preferatele Sabinei. Iar cand copilului ii place un loc, atunci chiar e ceva fermecat cu locul acela. Aici a prins-o Mos Craciun acum 3 ani – cand am dezlipit-o cu greu de cele doua craciunite simpatice, aici n-am reusit sa o scoatem din piscina iarna trecuta – desi noi plecaseram la munte cu gandul sa-i punem copilului schiurile in picioare, aici si-a facut prieteni  – cu care mai apoi am mers in drumetii usoare pe munte. Aici isi doreste sa revina, fie ca e iarna sau vara, fie ca e intrebata sau neintrebata. Hotel Orizont a aparut si pe lista ei de Craciun de anul trecut, cand i-a cerut mosului ca in 2013 sa calatoreasca la Predeal, la mare si in America, la Rebe (Rebeca, fosta ei profesoara de engleza, care s-a intors in State). Te pui cu dorintele de travel ale copilului?!
Dincolo de simpatia Sabinei si a noastra in general pentru hotel, iata si cateva dintre motivele pentru care v-as recomanda sa incercati Hotel Orizont, daca n-ati facut-o deja:
–        Minispa-ul cochet si simpatic, cu o piscina generoasa, taman buna pentru balaceli in familie. Tariful de acces la spa este inclus in pretul camerei. Preferatul meu aici este masajul, pe care nu-l ratez niciodata, in timp ce celelalte doua treimi din familie chicotesc pe la piscina.
–        Cele doua variante gastronomice din hotel: Restaurantul traditional Miorita + crama cu specific romanesc, cu un minunat vitel la protap (zic cunoscatorii, consumatori de carne) si Restaurantul gourmet Miorita – meniu international. In niciunul dintre restaurante nu veti avea surpriza sa va pomeniti cu supa pe pantaloni sau sa uite chelnerul sa va ia comanda. Caci serviciile sunt unul dintre punctele tari ale hotelului.
–        Spatiile comune generoase (cum este lobby-ul), unde se poate sta la taclale si unde parintii si copiii se imprietenesc usor.
–        Atitudinea child-friendly. Chiar daca nu e un hotel cu acele dotari pentru copiii fara de care unii dintre noi nu pot trai (loc de joaca supravegheat, piscina pentru copii etc), veti gasi aici oameni foarte prietenosi cu voi si cu copiii vostri.
–        Muzica buna din difuzoare, cigar club-ul pentru cei mai rafinati dintre voi, pianul live din lobby si sky bar-ul pentru digestivul de dupa cina.
–        Amplasarea foarte buna in statiune (nu la sosea, nu departe de sosea). Iar pentru cei mai urbani dintre voi – apropierea fata de Brasov.
–        Pachetul de Craciun, care este inca disponibil (spre deosebire de cel de Revelion, care e de mult sold out) si pentru care va recomand camerele duble executive (caci intra cu usurinta un pat suplimentar si mai ramane si o gramada de loc).

Hotel Orizont, partener Sylish Mom

Legatura Hotelului Orizont cu Stylish Mom se ghiceste usor: e un hotel stylish, potrivit pentru o iesire de week-end intre prietene. Caci unul dintre cadourile noastre pentru una dintre participantele la eveniment este chiar acest minisejur de week-end, impreuna cu o prietena. Pachetul este valabil anul viitor si se traduce in: 2 nopti de cazare + mic dejun + acces la spa (piscina, sauna, jacuzzi) + o sedinta de masaj/persoana.
N-o sa va ascund ca mi-a trecut prin cap chiar sa facem o sesiune Stylish Mom la Predeal. Sa ne luam partenerii si copiii cu noi si, in timp ce ei schiaza, inoata sau se plimba prin Brasov, noi sa ne vedem linistite de povestile noastre frumoase de fashion. Dar asta e un proiect pentru 2014 si vom vorbi de el la timpul potrivit.

Stylish Mom #1 cu Rovena Andrei – 7 decembrie

Stylish MomRevenind la editia actuala Stylish Mom, au mai ramas doar 2 zile pana cand ne vom reuni la Orhideea Spa, la un ceai bio si ceva dulce, pentru a vorbi despre preocuparile noastre vestimentare. Rovena este pregatita sa va arate si sa va spuna multe lucruri interesante iar noi pregatim de zor suprizele pentru participante.
Daca inca nu ti-ai luat biletul, mai avem cateva locuri. Inscrieri AICI.