Dinozaurii de la Dino Parc de abia așteaptă săptămâna Școală Altfel. Parcul ce se întinde pe o suprafața totală de 1,6 hectare și pe care veți găsi 46 de dinozauri atestați științific conform ultimelor descoperiri paleontologice va fi invadat de părinți și copii ce vor să experimenteze lucruri noi.
 

Dino Parc, Râșnov

Dino Parc, Râșnov

Un vulcan realizat pe baza unei colaborări cu experți de la Hollywood va impresiona publicul prin placa pe care sunt simulate la intervale regulate de timp. cutremure similare celor din erupțiile adevărate ale vulcanilor. Experiența de la Dino Parc este unică, pentru că totul se petrece în mijlocul naturii, înconjurat de verdeață și de o atmosferă ce te trimte cu 220 de milioane de ani în urmă datorită dinozaurilor construiți în mărime naturală, din fibră de sticlă și rășini speciale care le asigură o durată de viață de 50 de ani.
 
Dino Parc, Râșnov

Dino Parc, Râșnov

Anul trecut Ministerul Educației recomanda Dino Parc drept o destinație ideală în promovarea educației non-formale prin programul Școala Altfel, de aceea mulți părinți și copii vin să experiementeze aventurile oferite de traseele pregătite pentru public. De exemplu, există un traseu interactiv care conține atât lumini, cât și sunete și care îl va ajută pe copil să descopere dinozaurii în ordinea evoluției lor. Când se va întoarce la școală toate informațiile vor fi mult mai ușor de asimilat, pentru că el deja a trăit experiență evoluției dinozaurilor.
 
Dino Parc, Râșnov

Dino Parc, Râșnov

Cei de la Dino Parc organizează ateliere tematice de pictură, sculptură și desen care se desfășoară în căsuțele din arbori. Parcul se dezvoltă în permanență, și deși există implementată o tehnologie interactivă cu holograme și touchscreen, în curând vor fi adăugate noi trasee de aventură, scene de luptă între dinozauri.
 
Dino Parc, Râșnov

Dino Parc, Râșnov

Locurile de joacă special amenajate pot să îți ofere timp pentru a vizita împrejurimile, dar și pentru a încerca alături de copilul tău cele două cinematografe, unul dintre acestea fiind 9D. Experiența unică oferită de acest cinematograf este interesantă atât pentru copii, cât și pentru adulți, deoarece nu presupune doar vizionarea imaginilor, ci și călătoria în interiorul acesteia, printre decorurile și personajele acțiunii.
 
Vezi mai multe poze în albumul de pe Facebook.