Ne place sa gasim mame frumoase, independente, foarte atasate de famiile lor dar si foarte preocupate de propriile nevoi, interese, pasiuni si sa va spunem povestile lor. Azi v-o prezint pe Andreea Sfarlea.
Andreea este mamica a doi copii, sotia unui barbat minunat si blogger in Casuta Fericita. Profesia ei este in Comunicare, a studiat business la universitatea East West din Chicago si artele plastice in Cluj, cu specializare in pictura de sevalet. A avut ocazia sa locuiasca pe doua continente, iubeste arta, designul, gastronomia si calatoriile.

 andreea sfarlea si copiii

“Sunt o persoana care apreciaza frumosul, esteticul. Am un background artistic si inteleg stilul personal ca o modalitate de exprimare”

Ce e travel-ul pentru tine? Cu ce fel de obiective/interese calatoresti?
Iubesc sa calatoresc, sunt curioasa sa vad cum se desfasoara viata oamenilor care locuiesc in alte tari. Chiar am avut ocazia sa locuiesc 5 ani pe un alt continent, experienta care a avut un profund impact pozitiv pentru mine. Am in plan sa mai ma mut de cateva ori in viitor si desigur sa calatoresc cat pot de mult.

 Copiii in masina

Ce e family travel-ul pentru tine?  Ce a a dus nou in viata ta calatoritul in familie, ce inseamna pentru tine sa calatoresti in familie?
Calatoritul pe care il practicam cand eram singura a evoluat firesc in calatoritul in doi, dupa ce l-am cunoscut pe Cosmin, sotul meu. Tranzitia catre calatoritul in familie nu a venit la fel de usor, insa dupa ce ne-am invins teama de a pleca de acasa cu Aimi (primul nostru copil) lucrurile au intrat pe fagas … ulterior am invatat sa impachetam putin chiar si cu un copil, respectiv cu doi dupa ce l-am avut si pe baietelul nostru, Hiro. Am reusit sa descoperim metodele optime sa facem fata provocarilor pe care modificarile din rutina copiilor pot sa le aduca si ne-am bucurat impreuna de mai multe calatorii.
 
andreea sfarlea & family
In ce gen de vacante mergi impreuna cu familia/copilul? Ce fel de activitati vi se potrivesc?
Preferam muntele marii si ne place sa mergem in zone care ne ofera multe posibilitati, atat pentru relaxare cat si pentru explorat, invatat lucruri si locuri inedite. Desi in general parintii opteaza pentru sejururi all inclusive, noi inca nu am mers intr-un concediu de genul asta, desi ne dorim sa incercam si varianta asta si probabil anul asta o sa bifam si o vacanta asa. Pana acum, pentru vacantele de vara, ne-am stabilit un centru de resedinta – coordonata stabila, daca vrei – si in cele doua, trei saptamani de concediu, am explorat tot ce ni se parea interesant pe o distanta de 100km in jur.
 
Ce e fashion-ul pentru tine? Cata importanta are pentru tine modul in care te afisezi in public, cata atentie acorzi stilului tau vestimentar?
Sunt o persoana care apreciaza frumosul, esteticul. Am un background artistic si inteleg stilul personal ca o modalitate de exprimare, la mod ideal. Pentru mine nu conteaza atat de mult marca articolelor vestimentare, cat calitatea si modul in care completeaza ceea ce simt sau vreau sa transmit la un moment dat in timp.
 
Te informezi despre trenduri vestimentare? Care sunt sursele tale de informare pe acest subiect?
Da, ma intereseaza tot ce tine de design, fashion, decor, arhitectura, cool, etc. sunt surse de inspiratie, este modul in care pot sa ma mentin intr-o stare creativa, daca vrei. Nu ma influenteaza decat indirect… ca sa explic: un trend poate sa influenteze modul in care ma imbrac, la un nivel foarte subtil…  cu siguranta nu as purta ceva ce nu ma reprezinta doar pentru ca e la moda in sezonul asta..
 
Stylish mom – ce iti sugereaza termenul asta? Intelegi prin el doar o mama preocupata de moda sau mai mult de atat?
O femeie care stie cine este, care intelege ce e important pentru ea si care poate sa isi exprime personalitatea si interesele in mai multe feluri, inclusiv prin moda.
 

Travel & fashion

 
in vacantaVacantele tale/iesirile tale au si componenta de shopping?  Mergi in vacante cu obiectiv exclusiv de shopping?
Da, intotdeauna vacantele au avut o componenta fashion. Am avut calatorii in care am facut anumite ocoluri pentru a merge la shopping.
 
Ce anume achizitionezi intr-o vacanta? Nu te limita doar la haine si doar la tine, mergi si catre alte zone (carti, design, suveniruri)
Haine, bijuterii, materiale pentru arta, carti, jucarii, produse artizanale, handmade… antichitati.. nu multe, dar lucruri de care aveam nevoie sau pur si simplu lucruri frumoase care sa imi aduca aminte de locul acela.
 
Cum ti se pare ideea unui produs de travel care sa aiba atat componenta de family, cat si componenta de fashion? In ce destinatii vezi un astfel de produs?
E exact ceea ce noi facem atunci cand calatorim. Este important sa alegem destinatii care sa ofere atat locatii interesante de shopping cat si de relaxare, explorare, invatare, etc. Locurile ideale sunt Barcelona, Paris, Milano, Londra.

andreea si copiii

Foto arhiva personala Andreea Sfarlea
Daca vreti sa vedeti cine ne-a mai povestit despre pasiunile lor in materie de calatorii si fashion, va invitam sa cititi Interviurile despre stil si shopping.
 

Stylish Mom – fashion & family break – Predeal 28-30 martie 2014

Stylish Mom – fashion & family break –  viziunea noastră asupra unui weekend de petrecut în familie dar și cu prietenii, pentru copii, pentru tați dar mai ales pentru mame, cu o sesiune interesantă și interactivă de stil, cu acces la spa-ul hotelului și cu atelier de creativitate pentru copii. Detalii și înscriere AICI.

stylish mom predeal