Nu avem zăpadă din păcate, dar avem patinoarele deschise și chiar dacă nu putem face oameni de zăpadă sau îngerași măcar putem patina în voie.
Două sunt noutățile anului în materie de patinoare anul acesta în București. Prima veste este faptul că în mijlocul Parcului Titan este deschis singurul patinoar cu acces gratuit din București, unde se plăteste doar închirierea de patine dacă nu veniți cu ele de acasă, iar a doua noutate este faptul că la Unirea Shopping Center, fix pe acoperiș, este deschis singurul patinoar din țară pe acoperișul unei clădiri, deci nu trebuie ratat. Accesul la patinoar se face cu liftul din parcare, până la etajul 7, apoi pe scara interioară încă un etaj.
Patinoarul din Cișmigiu ne așteaptă și el deschis. Aici o oră de distracție costă 10 lei în timpul săptămânii și cu cinci lei mai mult în weekend. Dacă nu aveți patine mai scoateți din buzunar încă 15 lei. Este deschis de luni și până joi de la 10:00 la 21:00, vineri și sâmbătă de la ora 10:00 la ora 22:00 și duminică de la aceeași oră și până la miezul nopții. Programul și prețurile sunt la fel și la patinoarul din Herăstrău.
Cei care locuiesc în Drumul Taberei trebuie să știe că și aici patinoarul este deschis, prețurile sunt cele de anul trecut: 10 lei de luni și până joi, de vineri și până duminică inclusiv tariful este de 15 lei, la care mai adăugăm 10 lei pentru patine.
Și Patinoarul Floreasca este deschis intrarea e15 lei, închirierea patinelor tot atât.
La final nu uităm nici de patinoarul recent deschis de pe terasa mall-ului Promenada. Biletul de intrare costă aici 20 de lei, iar la final de săptămână preţul ajunge la 25 de lei.
Ați fost la patinoar până acum?
Sursă foto: Bliss McCaw/ weheartit.com.