Soare să fie, de distracție ne ocupăm noi! Astăzi avem lista cu ștrandurile din București.

      1. Ștrandul Uverturii ne așteaptă cu o piscină pentru copii și un bazin mare pentru adulți. E situat pe strada Dreptății nr. 12 (sector 6) și este deschis toată săptămâna, inclusiv în week-end de la 9:00 la 18:00. Prețul biletului la intrare e de 10 lei pentru micuți și dublu pentru adulți.
      2. Ștrandul Titan ne așteaptă cu un program un pic mai lung: de la 9:00 la 18:00 și are și program de noapte: de la 21:00 la 5:00 Este situat foarte aproape de stația de metrou Nicolae Grigorescu, mai exact la Piața Sălăjan, iar biletul de intrare costă 10 lei în timpul săptămânii și 15 sâmbătă și duminică. Are un bazin olimpic, două pentru copii și încă două pentru adulți și tot aici puteți să vă bucurați și de cursuri de înot.
      3. Ștrandul Copiilor sau Văcărești ne așteaptă pe strada Pridvorului 25, cu patru bazine pentru copii și unul mare, olimpic, pentru adulți. Are și o bază sportivă cu două terenuri de volei pe nisip și alte două pentru fotbal ori tenis. Îl găsiți deschis de la 9:00 la 18:00, biletul fiind de 10 lei.
      4. La Ștrandul Tineretului distracția începe la ora 8:00 și se termină la 19:00, iar biletul costă 20 de lei de luni până vineri și 30 de lei sâmbătă și duminică. Tot aici (pe strada Primo Nebiolo 1) veți beneficia și de cursuri de înot dacă vreți, atât pentru copii, cât și pentru adulți.
      5. Ștrandul Drumul Taberei, de pe Aleea Drumul Taberei nr. 115, are un bazin pentru pici și alte două pentru adulți, dar copiii se bucură și de un spațiu de joacă special amenajat pentru ei. Se spune că aici găsim cele mai curate piscine din tot Bucureștiul, prețul unui bilet de intrare e de 20 de lei în timpul săptămânii și de 30 în week-end și din câte am înțeles noi ar fi deschis de la 8:00 la 21:00.
      6. Ștrandul Dâmbovița, care este cunoscut mai mult ca Ștrandul Ciurel ,este deschis de la 8:00 la 20:00 și se mândrește cu faptul că e recent modernizat. Copiii au rezervate două bazine și adulții trei, dar cei mici se pot bucura și de spații de joacă, terenuri de sport, iar plaja cu nisip mai, mai că te face să crezi că ești la mare. Biletul costă 10 lei pentru adulți în timpul săptămânii și 15 în week-end, iar piticii de sub 7 anișori intră gratuit.
      7. Water Park nu e tocmai un ștrand, dar cu siguranță e un loc unde bălăceala e în toi. Ne așteaptă la Otopeni de la 9:30 la 20:00 în timpul săptămânii și de la 9:00 la 20:00 în week-end. Dacă vreți să vedeți cum e acum în parc pe website-ul Water Park există un streaming live cu imagini în direct. Prețuri? Copiii care nu sunt mai înalți de 1.40m care au sub 3 ani intră gratis, iar adulții scot din buzunar 15 lei de luni până vineri și 25 în week-end 50 de lei în week-end, biletul pentru cei mici fiind de 25 de lei la final de săptămână.

Noi sperăm că am adunat toate ștrandurile din București, iar dacă nu sau nu am găsit noi prețurile exacte ori ați avut o experiență plăcută/ mai puțin plăcută la bazine, tare ne-am bucura să ne povestiți. 🙂
Sursă foto: Jerry/ Flickr.com.