Dacă fetița voastră vrea să se facă balerină, cine suntem noi să nu fim de acord cu asta? Ba chiar cred că ar trebui să o susținem și să o ajutăm să își îndrepte atenția și eforturile către ceea ce vrea. Și aici intervin întrebări precum: Oare nu e prea mică? Oare cursurile de balet nu implică prea mult efort? Prea multă muncă? Oare va fi ok? Oare se va distra sau o să devină aceste cursuri o obligație în timp?
Cred că știți că noi vă oferim și soluții la întrebări, așadar vă spunem că am descoperit cursurile de… prebalet! Da, da, există așa ceva!
Fetițele de 3 sau 4 ani care vor sa devină balerine pot urma astfel de cursuri. Întâlnirile sunt diferite față de cursurile „normale” prin faptul că nu ordinea și disciplina sunt cele care guvernează în sala de balet, ci distracția, voia bună, mișcarea și muzica. Bine, asta nu înseamnă că nu există și niște reguli, precum faptul că fiecare curs este de 50 de minute, iar fetele trebuie să ajungă cu cel puțin 10 minute înainte de curs ori că întâlnirile au loc de două ori pe săptămână.

Cursuri de vară de prebalet

Și acum că v-am povestit despre cursurile în sine, cred că ar fi cazul să vă spun și unde sunt acestea organizate și cât costă, nu? 🙂
Cursurile ne sunt aduse de Pas Boutique, care are de altfel și un magazin cu tot felul de echipamente sportive, printre care și unele speciale pentru balet. Întâlnirile au loc la sediul din Strada Academiei nr. 21 (punct de reper Pasajul Victoria) de două ori pe săptămână, iar prețul pentru astfel de cursuri este de 120 de lei pe lună.
Vă las cu mai multe detalii despre cursurile de balet pe site-ul Pas Boutique.
Sursă foto: pawpaw67/ Flickr.com.