Încercăm astăzi să adunăm informații despre toate patinoarele în aer liber deschise în București și dacă am ratat ceva am rămâne recunoscători dacă ne-ați da de veste și promitem că-l urcăm imediat în listă. 🙂
Primul despre care vreau să vă povestesc este recent deschisul patinoar din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Are 480 de metri pătrați și o capacitate de 150 de persoane. Vă așteaptă “cuminte” în zona Bisericii de lemn și este deschis până la începutul lui martie, între orele 12:00 și 22:00.
Cei care locuiesc în Drumul Taberei știu deja despre patinoarul de pe Strada Brașov 21A. costă 10 lei intrarea în timpul săptămânii, iar în timpul week-end-ului plătim 15 lei pentru intrare și 10 lei pentru închirierea și ascuțirea patinelor. Cât despre program îl găsiți online.
Parcul Tineretului este și el deschis de luni și până joi între orele 10:00 și 21:00, iar de vineri până duminică de la ora 10:00 și până la miezul nopții. Putem patina gratuit în timpul săptămânii între orele 10:00 și 12:00, în rest intrarea este de 10 lei până joi și de vineri până duminică 15 lei. Închirierea patinelor costă 10 lei. Patinoarul are 1800 de metri pătrați.
În buricul Capitalei avem patinoarul de la Cișmigiu. De luni și până vineri primele două ore de program (10:00 – 12:00) au intrare gratuită, 15 lei scoatem din buzunar de vineri până sâmbătă pentru intrare și 10 în restul timpului. Patinoarul Cișmigiu are o suprafață de 3000 metri pătrați și are o capacitate maximă de 1000 de persoane. Îl găsim deschis până la finalul lunii februarie.
Dacă tot vorbim despre patinoare în parc, atunci trebuie să știți și despre cel din Parcul Herăstrău care este deschis până în martie anul acesta.
Nu uităm nici de cel de la Floreasca, cu o capacitate de 1800 de metri pătrați, accesul costă 15 lei, la fel și închirierea de patine, iar ascuțirea acestora costă 10 lei.
Cam acestea sunt patinoarele pe care le-am descoperit noi, dar dacă am ratat unul vă rugăm să ne dați de veste în comentarii.
Voi ați ajuns la patinoar iarna aceasta? Dacă nu, când va fi prima vizită?
Sursă foto: feathers chapman/ Flickr.com.