Nu am mai scris de ceva timp despre jocurile în mașină, poate și pentru că m-am gândit ca toamna nu mulți sunt cei care pleacă în vacanță.
De data aceasta este vorba despre un joc potrivit pentru copiii mai măricei, de peste doi anișori, dar și pentru părinți, pentru că cei mici vor avea nevoie de un “adversar” în joc și, în plus, sunt convinsă că o să vă prindă și pe voi jocul.
Primul pas este să descărcați și să printați una sau albele foi (click aici pentru primul joc în mașină și aici pentru al doilea joc de încercat de copii în mașină) pline de puncte. Apoi luați cu voi la drum și creioane de diferite culori.
Fiecare își alege o culoare și primul jucător unește două puncte. Atenție, regula principală este ca punctele să nu se unească pe diagonală, ci doar pe orizontală sau verticală. După primele două puncte unite este rândul celuilalt jucător să facă la fel. Primul care închide o formă geometrică adună puncte. Pentru a putea ține cont de puncte până la finalul jocului vă puteți scrie inițiala în forma “câștigată”.
Odată ce toată planșa este plină s-a terminat jocul și cu siguranță veți fi ajuns și la destinație între timp.
Voi ce jocuri mai jucați în mașină?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: Chris Samuel/ Flickr.com.