Să le explicați celor mici cum se tricotează cu ajutorul andrelelor sau altele asemănătoare este destul de complicat și unde mai pui că se pot și răni în timp ce tricotează, așa că cea mai simplă modalitate prin care cei mici pot învăța să tricoteze este să renunțe la instrumente și să tricoteze cu… degetele goale.
Își pot face cordeluțe sau fulare, în orice situație, fie că încercai să faceți asta acasă, în mașină în drum spre vacanță sau spre bunici, în timp ce așteaptă în mașină sau oricând altcândva se plictisesc.
Mișcările sunt simplu de învățat, mai ales că se repetă totul, iar faptul că la final vor avea ceva făcut de ei, muncit cu spor, va transforma obiectul în cel preferat cu siguranță.
Noi ne-am gândit la activitate ca la una de încercat atunci când sunteți în mașină și vă plictisiți în drum spre destinație, dar este perfectă pentru multe alte situații.
PLAY la clipul de mai jos pentru a afla cum puteți tricota doar cu ajutorul degetelor:

Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: Betsssssy/ Flickr.com.