A avea atenția distributivă nu are nicio legătură cu scrierea sau citirea de mesaje la volan. O simplă fracțiune de secundă se poate dovedi a fi momentul care să facă diferența și, ținând cont de acest lucru, multe sunt reclamele care atrag atenția într-un mod destul de șocant cu privire la pericolele la care se supun sau îi spun pe ceilalți din mașină șoferii care se gândesc că sunt destul de atenți încât să poată scrie / citi mesaje text când conduc.
Dacă aveți cunoștințe sau amici care nu au renunțat încă la mesaje sau care cred că nu se va întâmpla nimic rău dacă vor scrie rapid un mesaj când sunt la volan, arătați-le reclamele de mai jos și vă asigurăm că se vor opri sau măcar se vor gândi de mai multe ori înainte să pună mâna pe telefon.
2 3 4 5
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Surse foto: oddee.com.