Nu știu care este vârsta potrivită pentru o mașină, dar știu că toată lumea merită să dețină un Ferrari. Și atunci de ce nu le-am oferi copiilor unul cât sunt pe bancheta din spate, într-un scaun potrivit lor?
Dacă aveți un bebeluș în familie, atunci modelul Ferrari Beone SP Rosso o să vă atragă atenția. Poziţionarea scaunului se va face cu spatele spre direcţia de mers, cu mânerul în poziţie verticală. Centura este una care oferă siguranță, prin prinderea în trei puncte, fiind de asemenea și ajustabilă pe înălțime în trei poziții. Faptul că scaunul este unul de tip scoică asigură transportul rapid și, mai ales acum pe timp de toamnă când ploile nu ne vor mai ocoli, acest lucru se va dovedi a fi foarte util: nu mai este nevoie să scoateți centurile și să scoateți bebelușul din scaun, asigurând-vă că nu uitați păturica în mașină sau jucăriile preferate, trebuie doar să decuplați cu grijă scaunului și puteți să transportați așa copilul pe distanțe scurte.
Se instalează rapid, folosind centurile maşinii, are o pernuţă pentru cap, protecţie moale a centurii în dreptul umărului și este dotat chiar și cu un reductor pentru spate şi cap.
Capotina este una pliabilă, husa oferind atât protecție, cât și confort prin extra căptușeala moale.
Produs este unul conform Standardelor Europene de Calitate ECE R44/04.
Prețul este de 350 lei, dar nu uitați că la Bebetex toamna a venit cu reduceri, așa că dacă aveți mevoie de un scaun auto atunci ar fi bine să vă grăbiți, pentru a prinde ofertele.
Voi ce scaun auto folosiți în prezent? Vreți să-l schimbați sau aveți nevoie de unul nou?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.