Dacă aveți prieteni care au devenit părinți recent și sunteți în căutarea cadoului perfect pentru familie sau dacă scaunul auto a devenit unul mult prea mic pentru copiii voștri, atunci aflați că luna decembrie este luna cadourilor la Bebetex. Mai exact, ni se propune ca atunci când căutăm daruri pentru familii cu bebeluși sau atunci când căutăm cadouri pentru familia noastră să ne gândim și la siguranța copiilor în mașină. Cum abia a început perioada concediilor și vacanțelor lungi spre locuri cu zăpadă, propunerea vine la fix. Dacă ne mai gândim și la faptul că mașinile nu oferă aceeași siguranță atunci când carosabilul este umed sau acoperit cu gheață sau zăpadă, atunci un scaun auto de calitate, adaptat nevoilor copiilor, este mai mult decât necesar.
Revenind la reducerile pe care le-am anunțat încă de la început, până pe 10 ianuarie anul care vine, scaunele (indiferent de model, grupă de vârstă sau producător) cumpărate de la Bebetex au reducere de 20%.
Pentru a beneficia de reducerea de -20%, la introducerea în coș a oricărui scaun auto Ferrari, Nania, Fisher Price sau Disney, e musai să introduceți cod-ul cuponului: cadoubebetex atunci când faceți comanda.
Promoția nu se cumulează cu alte reduceri. Reducerea nu se aplică la scaunele auto Chicco.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.