Cum se învață mai repede și mai bine? Prin joacă. Și dacă atunci când jocul presupune și câteva puncte pe care cineva le primește la final dacă răspunsul este unul corect atunci lucrurile sună și mai bine.
Am descoperit o aplicație pentru copii, dar care sigur o să încânte și adulții și care merge de minune încercată în perioada aceasta, când toată lumea pleacă la munte și aglomerația ne dă de furcă, așadar petrecem mult timp în mașină așteptând drumuri mai libere.
Screen shot 2013-12-29 at 10.33.49 PM
Ce face mai exact aplicația? Este un joc colorat în care cei mici trebuie să strângă vieți, puncte și alte lucruri extrem de importante pentru ei, însă pentru a face toate acestea trebuie să știe matematică, așadar învață totul prin joacă.
Se numește Math Ninja, costă 1.99$ și este compatibilă cu iOS 3.0 sau versiuni mai noi, pe iPhone, iPad și iPod touch.
Pentru cei care preferă Android am căutat o aplicația asemănătoare. E drept, nu e la fel, dar se numește tot Maths Ninja și funcționează oarecum pe același principiu.
Screen shot 2013-12-29 at 10.31.56 PM
Voi ce alte aplicații utile ați mai descoperit pentru cei mici?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.