Odată ce cresc, un scaun auto nu mai este necesar pentru copii, dar de multe ori este nevoie de un înălțător auto.
Cum verificați dacă este necesar un înălțător auto pentru copiii voștri? Simplu: spuneți-le copiilor să stea cu spatele drept pe bancheta din spate a mașinii și încercați să închideți centura de siguranță. Genunchii lor trebuie să fie îndoiți chiar la finalul banchetei, iar centura de siguranță ar trebui să fie poziționată fix pe șoldul copilului, respectiv pe claviculă sau umăr. În cazul în care ei nu sunt îndeajuns de înalți pentru acest lucru, dacă centura se poziționează pe gât sau pe fața copiilor, atunci este necesar un înălțător auto pentru copii.
Înăltătoarele auto se găsesc în două categorii: cele cu spătar și cele simple. Dacă cele cu spătar seamănă cu scaunele auto clasice, cele simple au doar șezutul sau baza, care se poziționează pe bancheta mașinii. Din categoria din urmă face parte modelul Nania Dream Luxe Disney.
inaltator auto
Poziţionarea scaunului se face cu faţa spre direcţia de mers, iar copilul este protejat cu ajutorul centurii de siguranţă a maşinii, fiind un înălțător ușor de folosit și la fel de ușor de instalat. Materialul folosit la partea textilă a scaunului este moale si plăcut la atingere, lăsând pielea copilului să respire şi oferă confort pe distanţe lungi, ba chiar are și husă detaşabilă pentru spălare și husa este una cu extra căptușeală moale, pentru un confort sporit.
Înăltătorul auto este destinat copiilor cu greutatea cuprinsă între 15 și 36 de kilograme, costă doar 144 de lei, și-l puteți comanda online, rapid, de la Bebetex.ro.
Voi folosiți un înălțător pentru copii?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.