Pentru că temperaturile de afară au trecut de ceva timp de indicele de confort pentru toată lumea, sunt binevenite câteva sfaturi pentru călătoriile cu cei mici.
De ce trebuie să ținem cont când plecăm la drum alături de copii:
– Încercați să nu îmbrăcați copiii mai gros, chiar dacă plecați când e răcoare afară, mai multe straturi de haine vă asigură că atunci când e cald puteți da mai ușor jos o bluziță, decât să schimbați toate hainele de la piele,
– Sticluța cu apă trebuie să fie una ce nu lipsește din niciun bagaj,
– Opririle dese sunt o necesitate, chiar dacă timpul petrecut pe drum va fi mai lung, copiii se vor plictisi dacă vor petrece mult timp în mașină,
– Dacă aveți aer condiționat nu-l setați la o diferență foarte mare de temperatura de afară. Medicii spun că diferența nu ar trebui să fie mai mare de 7 grade, indiferent de cât de cald e afară, întrucât șocul termic va fi foarte ridicat,
– Chiar dacă la prima vedere poate să pară o soluție foarte bună plecarea în miez de noapte, atunci când afară e răcoare, puneți în balanță și faptul că programul de somn al copiilor va fi dat peste cap, așa că ei nu vor suporta la fel de bine drumul lung cu mașina.
Voi ce alte secrete mai aveți pentru drumul cu mașina împreună cu toată familia atunci când afară temperaturile sunt prea ridicate?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: Demmii Knight/ weheartit.com.