Tema: aventuri cu un dovlecel vorbitor, un dinozaur și un bob de fasole în timpul iernii.

Sursa foto: http://bit.ly/ZMf7jK

Sursa foto: http://bit.ly/ZMf7jK

Pui de compuneri 1: dovlecelul a scăpat dintr-o oală de ciorbă de fierbea de mama focului într-o casă din padure, dinozaurul a călătorit în timp și a ajuns în viitor, iar bobul de fasole a fost scăpat pe drum de la piață de către o gospodină grăbită să ajungă mai repede acasă, ca nu care cumva să o prindă viscolul pe drum.

Cei trei s-au întâlnit la răscruce de drumuri și se decid să își unească forțele pentru a-și găsi un adăpost, întrucât viscolește de ore bune, numai că pe drum se întâlnesc și cu o vulpe șireată care vrea să-i păcălească și să mânănce dovlecelul și bobul de fasole și să facă din dinozaur sclavul ei personal.

Pui de compuneri 2: dinozaurul este de fapt o jucărie, cel mai bun prieten al unui băiețel care-l ia cu el peste tot. Băiatul se împiedică de bobul de fasole la locul de joacă, iar dovlecelul a început să-i vorbească atunci când mama lui pregătea masa și a decis să-l ia cu el în camera de joacă.

Cum credeți că se joacă cei 4?

Pui de compuneri 3: ei trei fac parte dintr-un desen, numai că desenul se schimbă mereu, dacă o dată dovlecelul este în prim plan, apoi bobul de fasole este personajul principal, iar ultima dată dinozaurul este cel care ține bobul de fasole și dovlecelul în mâini.

Comentarii prin Facebook (recomandat)

comentarii

Pin It on Pinterest

Share This