voluntari la gradina copiilor
Grădina Copiilor este un proiect tare frumos ce va fi lansat la începutul lunii care vine în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”. Iar pentru amenajarea locului suntem invitați cu toții (singura condiție este să avem peste 14 ani) să oferim o mână de ajutor.
Să le luăm pe rând: Grădina Copiilor va fi un spaţiu special destinat activităţilor de educaţie ecologică, un spațiu în care copiii de toate vârstele se vor juca și vor învăța tot felul de lucruri despre natură – adică un loc perfect pentru serile lungi de vară petrecute în familie.
Pentru amenajarea acestui loc frumos însă e nevoie de ajutor, așadar se caută voluntari. În acest final de săptămână și week-end-ul care vine, cei care vor să ajute se adună la Grădina Botanică pentru a transforma locul în unul numai bun de primit copii. Dacă aveți peste 14 ani (măsura este luată pentru că unele activități sunt de grădinărit: trebuie greblat, săpat locul etc.) atunci mai aveți fix (până mâine, 11 mai) o zi să vă înscrieți în programul pentru voluntari din acest final de săptămână, iar dacă aveți deja planificate alte activități în week-end, atunci mai puteți să vă înscrieți până pe 18 mai, pentru a deveni voluntari în week-end-ul 19 – 20 mai.
Programul sună cam așa:

  • 12 mai (sâmbătă), 9:00-16:00, 40 de voluntari
  • 13 mai (duminică), 9:00-16:00, 40 de voluntari
  • 19 mai (sâmbătă), 9:00-16:00, 30 de voluntari
  • 20 mai (duminică), 9:00-16:00, 30 de voluntari

Puteți alege să participați în una, două sau chiar în toate zilele de amenajare, important este să vă înscrieți, lucru care se poate face doar accesând un formular special online.
Pentru întrebări sau nelămuriri dați un mail la gradina.botanica.tw [@] gmail [.] com.
PS – Mulțumim Asociația Team Work pentru proiect! 🙂
Sursă foto: efleming/ Flickr.com.