Vă povesteam acum câteva săptămâni despre Iris Grace, o fetiță care suferă de autism și care, cu ajutorul desenelor sale reușește să comunice cu lumea din jurul ei.
De data aceasta am revenit la subiect, doar că acum povestim nu despre desenele ei incredibil de frumoase, ci despre Thula, pisica ce nu se desparte de Iris niciodată și care a ajutat-o să se deschidă.
Thula are un an, iar mămica fetiței povestește că nu este prima pisică pe care a avut-o în casă, doar că este prima care a dezvoltat o relație specială cu fiița ei. Nu este niciodată altundeva decât aproape de Iris, este mereu blângă și o înțelege, ba chiar simpla ei prezență o calmează, fetița vorbind cu pisica atunci când refuză să facă acest lucru cu altcineva.

Iris has been through a stage over the last year of hating baths and having her hair washed. Thula has been getting in the bath tub with Iris and even letting me shampoo her as well to help Iris.

Concluzia de astăzi este că între copii și animalele de companie se poate forma o relație extrem de puternică, singurul secret este să căutați animalul perfect, sufletul pereche din lumea necuvântătoarelor, restul se vor dezvolta de la sine.
1 2 3 4 5 6
Sursă foto: boredpanda.com.