Odata cu noul statut de mama, apar idealuri noi, vise noi si oportunitati noi. Important este sa le urmezi si sa te dezvolti ca persoana, cu fiecare experienta. De aceea, de multe ori, mamele nu se mai regasesc in vechiul loc de munca si prefera sa aleaga o noua cale, care sa le permita sa impace ambele aspecte ale vietii: succesul profesional si o familie fericita. Independenta financiara si dezvoltarea carierei nu cad in plan secund odata ce femeile devin mame. Dimpotriva, ele simt nevoia de a fi independente, de a fi un exemplu pentru copilul pe care l-au nascut, prin forta, pasiune si efortul pe care il depun pentru a-si implini visele.

Dar cum sa reusesti toate acestea cand ai un copil mic de crescut, de luat de la gradinita, de hranit, de spalat, de plimbat? Raspunsul este: prin alegerea unei ocupatii care sa iti permita sa nu te neglijezi pe tine, dar nici familia. Amway iti da aceasta sansa :  o afacere proprie care sa iti antreneze capacitatea de manager, de strateg si vanzator, cu un program flexibil si riscuri reduse. Cursurile de pregatire cu traineri profesionisti si mai ales sprijinul partenerilor experimentati te ajuta sa incepi, iar pe masura ce afacerea ta se dezvolta vei fi eligibil pentru recompense tot mai atragatoare.

Amway este una dintre cele mai de succes companii de familie din lume, comercializand mai mult de 400 de produse de cea mai buna calitate in domeniile: frumusete, nutritie, ingrijire personala, intretinerea locuintei si bunuri pentru gospodarie, exclusiv prin intermediul intreprinzatorilor independenti. Compania a fost fondata in 1959 in Ada, Statele Unite si activeaza in mai mult de 100 de tari si teritorii, generand un profit de 10.8 miliarde de dolari in 2014.

Succesul, mediul de lucru pozitiv si oportunitatea de a regla ritmul vietii profesionale cu cel al vietii personale face din Amway alegerea potrivita pentru oricine isi doreste un venit suplimentar.

Amway iti ofera posibilitatea de a porni o afacere pe cont propriu cu risc redus. Acorda-ti putin timp pentru a invata, a practica afacerea si a dezvolta o lista de clienti, apoi poti decide cat de mult vrei sa avansezi. Potentialul afacerii este nelimitat – Amway va fi alaturi de tine la fiecare pas pe care il vei face, chiar de la inceput.