hpAtmosfera de sarbatori aduce bucurie intotdeauna micilor strengari. Emotia impodobirii bradului, a descoperiri cadourilor, a primilor fulgi de nea si a jocurilor distractive langa bradutul de Craciun ne fac pe noi, parintii, sa ne gandim la perioada copilariei, perioada in care eram lipsiti de griji si ne bucuram cu placere de tot ceea ce este colorat si amuzant. Dincolo de faptul ca sarbatorile sunt prilejuri bune de a le arata celor dragi cat de mult ii pretuim, aceasta perioada ne ofera oportunitatea de a-i strange pe toti laolalta si de a imortaliza momentele frumoase petrecute impreuna.
Inca de la inceputul lunii decembrie, copiii incep pregatirile pentru serbarea de Craciun. La scoala vor invata colinde, poezii si isi vor etala talentele artistice colorand diverse planse si confectionand ornamente amuzante in culori vii. Acasa, se vor delecta cu jocuri distractive prin intermediul carora vor putea sa-si exerseze imaginatia si creativitatea.
Pe de alta parte, si parintii se arata incantati atunci cand ii vad pe cei mici cum se bucura de tot ceea ce ii inconjoara si profita de toate clipele pentru a strange amintiri cu cei mici (la sanius, in parc, la serbare, langa bradul de Craciun).
In acest inceput de iarna, parintii pot gasi solutii avantajoase care sa le ofere ocazia de a imprima momentele pline de magie ale sarbatorilor si de a-i lasa pe cei mici sa-si dezvolte creativitatea pentru serbarile care vor veni. HP vine in ajutorul tuturor parintilor cu imprimantele HP Print Advantage si le ofera posibilitatea de a se bucura de momentele importante ale sarbatorilor, fara sa cheltuiasca prea mult.
Noua şi inteligenta gamă HP Deskjet Ink Advantage ofera o imprimare a planselor si fotografiilor la costuri mai mici cu aceeași garantie si calitate HP. Astfel, parintii si scolareii isi pot permite sa imprime de doua ori mai multe pagini la acelasi pret. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de functia wireless si imprimarea direct de pe smartphone sau laptop.
In schimb, daca ai acasa un copil creativ caruia ii place sa decupeze si sa creeze planse, poti profita in aceasta iarna de un model cu totul si cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul careia copilul tau poate completa o mulțime de puzzle-uri pe suport de hartie si se poate juca, fara ca tu sa-ti mai faci griji din cauza costurilor suplimentare.
Mai mult, poti beneficia de toate avantajele unei imprimante profesionale, alegand modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tiparire, scanare si copiere usoare, in timp ce ofera o imprimare de inalta calitate, nemaiavand nevoie de o camera digitala pentru developarea fotografiilor.
Si pentru ca parintii sa stea linistiti mult timp de acum incolo, cartusele de cerneala pot fi achizitionate la preturi de sarbatoare, nu doar in aceasta perioada si pe tot parcursul anului ce vine.