diana vasiliu

Diana Vasiliu – foto dedi.ro

Diana Vasiliu este prietena noastra de la Cateodata soare. Ea este mana de ajutor de care ai nevoie daca iti doresti sa renunti la fumat, pentru ca este si terapeut anti-fumat la Allen Carr Easyway Romania. Este femeia de 30 de ani extrem de luminoasa, mama de Vlad si de Victor.
Care sunt sursele tale de inspiratie in materie de moda si de shopping? Ce citesti, cu cine te consulti?
diana vasiliu
Inspiratia vine din vitrina. La raft. Iar de consultat, ma consult cu oglinda. Imi ofera cea mai sincera perspectiva. Dureaza mult pana cand decid sa-mi cumpar ceva. Nu mai fac achizitii compulsive de cand am inteles ca degaba ai ultima piesa la moda pe runway, daca pe tine sta oribil. Asa incat, ezit sa ma ghidez dupa moda. Dar nu ma intreba ce fac cand vine o moda buna pentru corpul meu!! Prapad 🙂
Ce fel de shopping faci?
In general, functional si rational. Am nevoie de ceva, ajung in magazine. Nu fac window shopping cand n-am bani, pentru ca ma deprim. Dar da, mi se intampla si mie sa mai scap caii si ajung sa-mi iau a patra rochie neagra. A treia poseta rosie. Si tot asa.
– Online sau offline? Offline. Am un corp complicat. Trebuie sa probez tot, sa ma asigur ca-mi sta bine totul. O dau in bara chiar si asa, daramite daca mi-as cumpara de pe net…
– In mall-uri sau in magazine independente? Malluri. N-am timp si nici rabdare de scotocit prin buticuri ascunse pe stradute intortocheate, desi recunosc ca poate avea farmecul lui un astfel de shopping.
– In Romania sau in strainatate? Oriunde. Fiind a mall kind of girl, ce se gaseste afara se gaseste si aici. Iar preturile sunt similare la cele mai multe branduri.
– Branduri romanesti sau branduri globale? Oricare. Sa-mi vina bine. Asta e singurul criteriu.
– Shopping planificat sau la impuls? Planificat, de cele mai multe ori. Am fost o cumparatoare impulsiva pana acum vreo 5 ani, cand am invatat cat de cat cum sa ma imbrac. 
– Singura sau cu prietenele? Insotesc cu placere orice prietena ma solicita pentru “asistenta”, dar pentru mine prefer sa cumpar in deplina solitudine. Am un sistem care plictiseste si ma simt prost sa tarasc dupa mine pe cineva. Sunt ca bunicul care dadea turul intregii piete inainte de a cumpara un kilogram de cartofi. Ba cred ca sunt mai rau. Nu cumpar nimic daca nu mi-a ramas inima acolo. Daca dupa cateva magazine uit respectiva haina, e clar ca nu e cazul s-o iau acasa. Daca insa ma gandesc la ea, ma intorc si-o cumpar.
– Doar pentru tine sau si pentru ceilalti din familie (partener)? Pentru toti.
windCare este acel articol de fashion dupa care iti pierzi capul de fiecare data?
Accesorii si makeup. Ruj. Oja. Esarfe si cercei. Si posete. Le iubesc pe toate.
Cum decurge o partida de shopping?
Am raspuns mai sus, acolo, la faza cu prietenele…
Ce locuri preferate de shopping ai (in Romania si strainatate)?
In strainatate, Mariahilferstrasse si Rue Neuve iar la noi… tare mi-ar placea sa avem si noi niste stradute comerciale pietonale. Intre timp, ma retrag intr-unul din mallurile dambovitene.  
Ce s-a schimbat in obiceiurile tale de a face achizitii vestimentare de cand ai devenit mama?
Nu foarte multe, pentru ca mi-am impus asta. Mi-am dorit sa-mi pastrez aceasta parte cocheta din mine, dar probabil port tocuri mai mici acum. Si am genti XXL. N-am suportat ideea de diaper bag, asa incat mi-am luat cateva posete mari, in care sa intre tot: si scutece, si marsupiu, si ruj, si agenda. Da, se poate!
 

Stylish Spring by Promenada

Promenada-site-fara-chenar-01Recomandari vestimentare, make-up & hair, o scurta sesiune teoretica si o mai lunga sesiune practica:
–        2 martie – 16.00 – 17.30 – eveniment pentru mame si viitoare mame
–        3 martie – 18.30 – 20.00 – eveniment pentru femei
–        5 martie – 18.30 – 20.00 – eveniment  pentru femei
Unde? La Centrul Comercial Promenada, etajul 1, in zona H&M si High Heels.
Accesul este gratuit, iar inscrierea se face atat pe pagina de facebook a evenimentului cat si printr-un email de confirmare a participarii, la dana@urbankid.ro, email care sa contina in subiect: Inscriere eveniment <DATA> evenimentului (de exemplu, pentru inscrierea la sesiunea din 5 martie, subiectul este: “Inscriere eveniment 5 martie”).