Nicoleta este creatoare de vestimentatie pentru copii, brandul Lilutesa fiind deja binecunoscut printre mamicile posesoare de copii pana in 6 ani. Ea este a mama a trei copii frumosi si tot ea, impreuna cu frumoasa ei familie, au fost plecati intr-o “vacanta” de 8 luni prin Europa, cu rulota. Ei traiesc Viata pe indelete in fiecare zi, indiferent ca exploreaza locuri si lumi noi sau ca merg la gradinita.

Calatoritul in familie inseamna o modalitate foarte buna de conectare, inseamna sa invatam sa ne adaptam unii altora

nicol in calatorieCe e travel-ul pentru tine? Cu ce fel de obiective/interese calatoresti?
Mi-a placut sa calatoresc de copil si am avut norocul de parinti care m-au plimbat destul, e adevarat ca atunci se putea mai mult in tara, dar apoi mi-au oferit si sansa de a vizita Europa. Interesele s-au schimbat in timp, de la curiozitate, shopping, distractie la nevoia de a descoperi lucruri si oameni frumosi, de a avea amintiri minunate impreuna cu cei trei copii ai mei.
 
Ce e family travel-ul pentru tine? Ce a a dus nou in viata ta calatoritul infamilie, ce inseamna pentru tine sa calatoresti in familie?
Calatoritul in familie inseamna o modalitate foarte buna de conectare, inseamna sa invatam sa ne adaptam unii altora, sa ne ascultam dorintele si nu in ultimul rand sa invatam sa negociem, astfel incat sa ne implinim fiecare visele si asteptarile. Calatoritul cu trei copii, asa cum am facut-o noi, a insemnat foarte mult si cred eu ca ne-a facut mai uniti, mai empatici si mai fericiti.
 
In ce gen de vacante mergi impreuna cu familia/copilul? Ce fel de activitati vi se potrivesc?
In general preferam vacantele in natura la munte si la mare, cu cortul sau rulota. Ne plac aventurile, jocurile impreuna, ne place sa descoperim locuri uitate de lume sa ne bucuram de orice intalnim pe drum! Uneori vizitam muzee, alteori doar plimbarea intr-un parc nou, ne face fericiti. Nu prea suntem adeptii hotelurilor all-inclusive pentru ca vrem sa avem libertate de miscare si sa plecam in caz ca nu ne place ceva. Am calatorit 8 luni cu rulota prin Europa si pot spune ca momentele preferate difera si sunt de la vizitarea Legoland pana la facutul unui foc de tabara langa oi sau lucratul intr-o comunitate langa un castel.

 cu familia

Ce e fashion-ul pentru tine? Cata importanta are pentru tine modul in care te afisezi in public, cata atentie acorzi stilului tau vestimentar?
Pentru mine, felul in care ies in public a evoluat de la momentul din facultate in care ieseam intotdeauna eleganta si machiata, pana astazi cand sunt adepta naturalului si a hainelor comode. Imi plac hainele, de altfel imi place sa si fac haine pentru copii, dar stilul meu este unul colorat si lejer, mai spre hippie.. Am observat ca am perioade in care ador sa ma machiez si sa ies doar in rochii, care alterneaza cu perioade de salvari si tricouri largi…Prefer hainele cu personalitate, hainele Vintage sau handmade, imi place sa reinventez o haina si mai putin ma mai regasesc in magazinele de mall.

nicol

Te  informezi despre trenduri vestimentare? Care sunt sursele tale de informare pe acest subiect?
Imi plac site-urile Breslo si Etsy, iubesc Pinterest-ul si blogurile din domeniu. Caut lucruri speciale si in ultimul timp iubesc sa vad haine reinventate, upcycled cum zice englezul.

 nicol si copiii

Stylish mom – ce iti sugereaza termenul asta? Intelegi prin el doar o mama preocupata de moda sau mai mult de atat?
Cred ca o mama stylish este o mama preocupata de imaginea ei si nu neaparat de moda. Stiu mame foarte frumoase si aranjate, dar care nu sunt in ultimele trenduri. Nu cred in urmarirea trendurilor date de marile corporatii din moda, ci mai mult in gasirea stilului personal, care sa reziste in timp, stil de care sa nu te rusinezi cand te uiti la pozele de acum 10 ani.
Photo arhiva personala.
Daca vreti sa vedeti cine ne-a mai povestit despre pasiunile lor in materie de calatorii si fashion, va invitam sa cititi Interviurile despre stil si shopping.