McClain e pasionata de muzica, ea si surorile ei mai mari, Sierra si Lauryn alcatuind trupa III, aflata sub tutela casei de muzica Hollywood Records. Ii mai place sa cante si la chitara, iar in prezent ia lectii de pian si de vioara.
In interviu ne povesteste despre prietenie, ce inseamna amicii pentru ea si cum vede un copil de 12 ani cariera, scoala si pe cei dragi.
Prietenii sunt atat de importanti in viata. Cum ai caracteriza cel mai bun prieten?

Prietenul meu cel mai bun trebuie sa fie amuzant si optimist. Nu-mi place sa am in jur oameni deprimati mereu, pentru ca asta ma influenteaza si pe mine.

Ce altceva mai cauti la un prieten?

Cel mai bun prieten trebuie sa fie si plin de energie si sa fie cinstit cu mine in orice moment. Increderea este obligatorie in orice prietenie.

Acum ca esti faimoasa, ai multi prieteni celebri?

Sunt foarte norocoasa ca lucrez la Disney Channel, pentru am aici atat de multi prieteni buni. M-am imprietenit cu numerosi actori: Selena Gomez, Bella Thorne, Zendaya si Debby Ryan. Debby Ryan e grozava, o iubesc!

Ce o face pe Debby Ryan atat de speciala?

Debby e foarte amuzanta. Ea are mereu un zambet si stie sa se distreze- dar toti cei de la Disney Channel sunt asa. M-am imprietenit si cu Laura Marano care joaca in Austin & Ally, cat si cu Leo Howard din Batausii Wasabi. Sunt prietena cu aproape toti.

Cine este prietenul tau cel mai bun?

Cele mai bune prietene imi sunt surorile mele. Ele sunt alaturi de mine in orice situatie. O alta prietena grozava este Sierra McCormick din Bobocii Isteti. In serial ea are rolul prietenei mele, dar imi este extrem de apropiata si in viata reala. E distractiva si este o placere sa fii in compania ei!

Care este cel mai simpatic lucru pe care l-au facut prietenii pentru tine?

Cred ca cel mai grozav este ca-mi sunt alaturi de fiecare data cand am nevoie sa fiu incurajata. Nu se intampla prea des sa fiu suparata, sunt un om optimist, dar cred ca e important sa-i simt aproape.

Se pricepe Sierra McCormick sa-ti aduca un zambet pe fata atunci cand ai o zi proasta?

Desigur! Sierra e grozava pentru ca e mereu fericita! Zambeste si chicoteste in continuu! E o bucurie sa o ai in preajma si ne distram de minune de fiecare data!

Te-ai chinuit vreodata sa-ti faci prieteni?

Nu mi-a fost niciodata greu sa-mi fac prieteni, mai complicat a fost sa-i pastrez. In prima zi de scoala mi-am facut foarte multi amici- dar treptat am inceput sa-i pierd.

A fost chiar atat de dificil?

A fost foarte greu pentru mine, dar am reusit sa ma descurc. Acum viata mea e mult mai frumoasa. Cei dragi imi sunt alaturi, asa cum ar trebui sa fie prietenii adevarati.

De ce crezi ca ai inceput sa pierzi prietenii de la scoala?

Cand am inceput scoala, eram cu ei in fiecare zi. Dar cand am inceput sa joc, munca a fost pe primul loc. Nu mai eram la scoala in fiecare zi, iar cand ma intorceam unii din vechii prieteni nu mai voiau sa vorbeasca cu mine. M-au abandonat unul cate unul. A fost foarte neplacut pentru mine.

Ai invatat asa care iti sunt adevaratii prieteni?

Oh, da! Adevaratii prieteni mi-au stat alaturi indiferent cat de mult lipseam. A fost un sentiment grozav sa-i stiu aproape mereu.

Ce i-ai sfatui pe tinerii care se chinuie sa-si faca prieteni la scoala?

Daca “prietenii” isi arata adevaratul chip, ar trebui sa renunti la ei, pentru ca lucrurile nu vor fi niciodata mai bune. Daca afli ca te mint ar fi bine sa nu mai stai in preajma lor. Nu te inconjura cu oameni mincinosi, falsi, gaseste-i pe cei onesti.


Este important sa fii tu insati in fata prietenilor?

Bineinteles, pentru ca altfel s-ar putea sa indrageasca o persoana care nu doar seamana cu tine si-ti va fi greu. A-ti face prieteni poate fi complicat, dar trebuie sa incerci din greu, sa fii onest si de incredere.

Eviti grupuletele la scoala?

Nu-mi plac “bisericutele”. Ideea formarii unui grup si a excluderii celorlalti, a separarii de alti colegi pur si simplu nu-mi place. Prefer sa fiu prietena cu cat mai multi.

E usor sa-ti faci prieteni in Hollywood?

Ai crede ca e greu sa iti faci prieteni in Hollywood, dar de fapt e chiar usor, pentru ca toti trec prin aceleasi probleme. Toti stiu ce mult muncesti, asa ca toti te inteleg.

Asadar, a avea multe lucruri in comun ajuta o prietenie?

Exact. Uneori prietenii care nu sunt actori nu pot sa intelega ca nu ne putem intalni chiar oricand, mai ales cand am auditii sau sunt la filmari. Prietenii care sunt déjà in aceasta industrie inteleg, asa ca nu trebuie sa le mai explic asa ceva. E bine sa pastrezi echilibrul dintre munca si distractie.

Cum iti dai seama daca un prieten e sincer sau nu?

Oh, asta e o intrebare foarte buna! Cred ca pot sa citesc foarte bine oamenii. Pur si simplu simt cand cineva e fals, asa ca nu trebuie decat sa am incredere in instinctele mele.

Unii cred ca prietenii nu se cearta niciodata. Esti de acord cu asta?

In nici un caz! Un prieten e ca o sora sau un frate. Membrii unei familii au dispute in fiecare zi, asa ca e normal sa te mai ciondanesti din cand in cand cu prietenii tai. Nu te poti astepta ca relatia de prietenie sa decurga perfect. Dar daca va certati putin nu inseamna ca trebuie sa renuntati la prietenia dintre voi. Este doar un mic hop pe care trebuie sa-l depasiti impreuna.

Care este cea mai buna cale pentru a depasi o cearta?

Tine de iertare. Nu trebuie sa uiti, dar trebuie sa-ti ierti prietenii- mai ales daca nu e vorba de ceva foarte important.

E important sa-ti ceri scuze prietenilor atunci cand gresesti?

Este foarte important! Cere-ti scuze daca ai deposit limita. Prietenii tai te vor aprecia- si iti va fi mult mai simplu sa revii la normal.

Nu uitati sa vizionati Bobocii Isteti la Disney Channel in fiecare zi de luni pana vineri de la 8:30 (si in reluare de la 14:00 si 20:00) in weekend de la 9:30 (si in reluare de la 17:30)

Ai vostri sunt destul de maricei incat sa se uite la seriale? Se uita la Disney Channel?