Recunosc, in ultimele saptamani v-am facut capul mare cu acest week-end stylish la Predeal: v-am povestit despre mame stylish si despre obiceiurile lor de travel si de shopping, am postat tot felul de poze aspirationale pe pagina de facebook a lui Stylish Mom cu Rovena Andrei, ne-am dat rotunzi (mai bine zis rotunde) ca am inovat la nivel de produs turistic pentru familii pe piata de travel.ro. Una peste alta, am incercat sa va ademenim cum am putut mai bine, ca sa petrecem un week-end impreuna la Predeal. Noi impreuna cu voi si noi toti impreuna cu familiile noastre.
V-ati lasat destul de greu convinsi si nu prea multi. Adica multe – familii. Ba unii dintre voi chiar au anulat cu cateva zile inainte, pentru ca s-au speriat de prognoza vremii, probabil ati crezut ca nu prea vom sti cum sa ne petrecem timpul in hotel, daca va fi cu ploaie si cu nor.
Pentru cei care nu au fost alaturi de noi la Predeal, dar totusi isi doresc sa stie cum a fost, iata mai jos:

  1. N-a fost cu ploaie si cu nor. A fost cu soare mult, cu temperaturi prietenoase si cu drumetii. Unii dintre noi au drumetit nu numai in Predeal, ci si in Sinaia. Iar altii au ajuns, in drum spre casa, pana in Brasov (chiar daca Brasovul nu e chiar in drum spre Bucuresti).
  2. Am avut Stylish Mom cu Rovena Andrei in paralel cu atelierul Luna de pe cer dedicat copiilor. Fiecare dintre ele a durat vreo 2 ore si ceva si s-au intamplat in doua incaperi aflate la maximum 10 metri una de celalalta. Cu toate astea, niciunul dintre copiii nostri nu a dat navala peste noi (asta daca nu o socotim pe Sophie, draguta fetita a Rovenei, care ne-a asistat in liniste cam jumatate din eveniment), asta pentru ca Amy de la Luna de pe cer si cativa tati au tinut copiii ocupati exact cat a fost nevoie.
  3. Ne-am petrecut diminetile, pranzurile si serile impreuna, ne-am imprietenit si ne-am pupat intre noi (parinti si copii) la plecare. Ne-a placut sa ne descoperim interese comune, sa bem vin (parintii), sa vorbim despre copii, dar sa povestim pe subiecte extra-copii. Iar copiii s-au simtit tare bine impreuna: la micul dejun, la atelier, in piscina, in drumetii, pe holurile hotelului, din nou la piscina, seara in acordurile dizeuzei (oh, da, am avut si asa ceva).
  4. Modulul de fashion al Rovenei a fost cu-adevarat timp doar pentru mame. Am iesit din bocancii de munte, ne-am imbracat frumos si am stat numai ochi si urechi la ce-a zis Rovena. Iar in pauza, pe care am mutat-o la final de Stylish Mom si de atelier Luna de pe Cer, ca sa fim din nou impreuna cu cei mici, am baut un ceai Tea Forte si-am rontait turta dulce Wicklein.

Probabil sunt subiectiva in aprecieri, fiind implicata fizic si emotional in organizarea acestui modul de fashion&family travel la munte. Inainte de a va invita sa vedeti cateva poze, vreau sa va mai spun doua lucruri:
–        luni dupa-amiaza, m-am intalnit in curtea gradinitei Sabinei, cu Luca, colegul ei de gradinita, care ne-a insotit impreuna cu familia la Predeal. Iar Luca m-a privit si mi-a spus, neintrebat, pe un ton lejer si natural, asa cum numai copiii pot sa o faca: “Mi-a placut foarte mult la munte!”
–        iesirea de la Predeal este doar prima din calendarul de fashion&family breaks pe care l-am pus la cale pentru acest an. Dar toate la timpul lor: vor fi locuri frumoase si subiecte diferite pentru urmatoarele module Stylish Mom cu Rovena Andrei.

Foto Andrada Crangus & Cosmin Gogu Photography