Nu vă mai întreb dacă ați scos sau nu sandalele la purtat pentru că sunt convinsă că răspunsul este unul afirmativ, dar vă întreb dacă cele de anul trecut vă mai sunt bune? 🙂
În cazul în care răspusul la întrebarea de mai sus nu este unul afirmativ, atunci fiți pe fază pentru că am descoperit reduceri semnificative la încălțări de calitate pentru copii, acele tipuri de încălțări care te poartă în cele mai creative expediții cu ajutorul cărora descoperi lucruri noi fără să… te doară picioarele, normal. Pot fi purtate, desigur, și în momentele mai “cuminți” care nu se transformă în aventuri de cunoaștere.
Sandale copii Hide (albe)
Sunt atât pentru băieți, cât și pentru fete, moi și confortabile permit picioarelor delicate și în căutare de senzații noi să respire natural.
De menționat este faptul că au barete ajustabile care se fixează foarte rapid și asigură confort maxim şi flexibilitate pentru picioarele în creştere. Talpa este din poliuretan direct injectat, mai simplu asigură atât amortizare pentru picioare, cât şi rezistentă la uzură.
Dacă vă grăbiți veți cumpăra sandalele cu 199,90 de lei, preț redus de la aproape 280 de lei.
sandale copii mici
Sandale copii Urban Safari (albe)
Dacă suntem urbankizi atunci trebuie să avem și sandale “urbane”, nu? Sunt pentru mărimi mai măricele (de la 24 la 35) realizate tot din piele moale și prevăzute cu barete reglabile, pentru o potrivire perfectă chiar şi pe picioarele în creştere.
Căptuşeala respiră în mod natural şi absoarbe umezeala pentru a menţine picioarele uscate. Talpa este una flexibilă şi uşoară, deci permite alergarea și joaca în voie.
Preț? Tot 199,90 lei, redus de la aproape 260 lei.
sandale_2
Sandale fete ECCO Nelli
Dacă modelele de mai sus pot fi purtate atât de fete, cât și de băieți fără probleme, acesta este unul dedicat mai ales fetelor, mai măricele (numerele pentru sandale încep de la 33 și ajung la 39). Sunt comode și confortabile, arată foarte bine la orice ținută și prețul e redus de la aproape 280 de lei la aproape 200 lei.
sandale_3
 
Voi ce sandale ați ales pentru vara aceasta?
Sursă foto principală: Richard Heaven/ Flickr.com.