La Elefant.ro reducerile țin mai bine de 3 zile, adică mai mult decât durează nunțile și petrecerile de la finalul poveștilor. Dacă nu mă credeți pe cuvânt, atunci aruncați un ochi la secțiunea Happy Days și vă veți convinge singuri despre ce este vorba.
Mie mi-au atras atenția trei secțiuni diferite: piesele LEGO, supereroii și cărțile școlare, dar voi poate preferați altceva.
Jucăriile LEGO m-au fascinat mereu și cred că sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru părinți. Dacă vă grăbiți și faceți comandă până duminică inclusiv atunci beneficiați de reduceri de până la 25% din preț, bani economisiți pe care-i puteți folosi pentru a cumpăra și mai multe jucării care să ne ajute să ne construim lumea perfectă la locul de joacă.
lego
Toată lumea are nevoie de supereroi care să transforme orice zi în una mai bună și să ne ferească de forțele răului. Fie că e vorba despre o figurină sau despre accesorii pe care le putem cumpăra pentru a ne transforma chiar noi în supereroi, până luni avem reduceri de până la 30% la toate. Cool, nu?
supereroi
Li se spune “lecturi școlare” dar în fapt sunt povești și basme de citit seara înainte de culcare sau de încercat de citit la primele lecturi ale copiilor. Cu doar câțiva lei (și când zic asta mă refer la până în 5 lei) puteți cumpăra cărți ale autorilor români care nu vor dispărea niciodată din amintirile și în același timp din biblioteca noastră. Atenție însă: oferta de până la -65% din preț este valabilă doar până marți, așa că ar fi cazul să vă grăbiți un pic.
lecturi scolare
Nu avem nevoie de o zi specială pentru a cumpăra cadouri speciale celor mici sau nouă, dar de data aceasta faptul că mâine este 1 Iunie ne ajută.