chic mom

Se apropie sărbătorile de iarnă. Poate domnii au pus deja ochii pe evenimentul nostru de fashion pentru mămici și femei însărcinate, pe care îl pregătim cu mare bucurie – Stylish Mom. Cine știe, poate pe lângă un astfel de cadou, i-ați convins (pe domni, firește) că meritați și un buget pentru cumpărături, doar aveți atâtea motive să meritați…
Dar chiar dacă vă hotărâți voi înșivă să vă oferiți un astfel de cadou, vrem să vă mai dăm și alte ”argumente” de care să țineți cont:
– vreți să vă schimbați stilul, să vă redescoperiți stilul sau pur și simplu vreți să învățați ceva nou, legat de haine, materiale, combinații vestimentare etc;
– vreți să petreceți câteva ore în compania altor mămici, ca și voi, fără alte griji;
– vreți să vedeți ce surprize v-am pregătit, împreună cu sponsorii noștri…

Ce suprize v-am pregătit la Stylish Mom

– o zi de răsfăț de petrecut în familie la Orhideea Spa*
– o ședință individuală de styling cu Rovena Andrei*
– un weekend de două persoane la hotel Orizont in Predeal* (cu mic dejun, acces la SPA, masaj etc)
– o ținută la alegere de la MamaBoutique.ro* (o ținută potrivită nu numai pentru cele care sunt însărcinate dar și pentru proaspetele mămici)
– câte o supriză (de fapt, mai multe surprize) pentru fiecare participantă de la sponsorii noștri: Zehava, Hama România, BioArmonia, YogaGym*, Maya Shoes*, Dumpi Crafts, Masoarafebra.ro*.
Cu sprijinul minunatei creatoare a rochiilor de poveste și a tricourilor <poetry-shirt>  Ioana Tănase Manufactory.

                                                   *se acordă (și) prin tragere la sorți

Stylish Mom – eveniment pentru mame și femei însărcinate

Stylish Mom – 7 decembrie 2013 – de la 11.30 la 15.00 la Orhideea Spa București. stylish mom new
Rovena Andrei specialistul nostru în fashion ne va vorbi despre cum să ne îmbrăcăm pentru a arăta cât mai bine, cu ce să ne îmbrăcăm astfel încât să ni se potrivească, atât ca stil cât și ca siluetă. De unde să ne facem cumpărăturile în funcție de buget.
Preț – 150 de lei/persoană – până pe 30 noiembrie. Înscrieri AICI.
 
Cum îți rezervi locul la eveniment?

  1. Direct pe Eventbrite – cu un card bancar sau cont PayPal
  2. Prin selectarea “Show other payment options” și apoi “Send Invoice” – primești factura pe email și faci plata prin transfer bancar
  3. Prin selectarea “Show other payment options” și apoi “Pay at the Door” –  Nu vrei să plătești cu cardul? Nici prin transfer bancar? Ok . ia-ți biletul de aici (musai) și îl plătești la eveniment.

 
Sursă featured photo