Este miercuri și pregătesc lista de cumpărături pentru săptămâna ce urmează. Fac asta miercurea pentru că am nevoie să pregătesc și weekendul, să am ce să gătesc rapid în restul zilelor din săptămână, să pregătesc și pachețelul de dimineață al Ioanei pentru școală, să fac și ceva dulce (în afară de înghețata raw și brioșele cu banane și zmeură). Și mai fac lista de miercuri pentru că acolo unde merg la cumpărături de obicei (nu mereu, e adevărat, căci nu este chiar lângă casă) – acolo unde merg joia, se întâmplă tot felul de lucruri. Vă spun imediat și ce…

Cam o dată pe săptămână ajung la piață. O dată pe săptămână la brutăria care face pâine cu maia. De vreo 2-3 ori pe lună ajung la Lidl. Ouă bio, lapte (dacă nu am din alte surse de țară), legume și fructe ecologice, iaurt bio, mascarpone și pișcoturi pentru tiramisu, somon sălbatic (congelat sau proaspăt), diverse lucruri pentru curățenie, hârtie igienică umedă, fistic, pâine mediteraneană cu măsline, croissante cu unt, cuș-cuș, paste ecologice integrale, cafea bio boabe, ulei de măsline ecologic… Și urmează: papuci, ștrampi, jucării, cărticele, carioci, forme de brioșe, pijamale… cred că ar trebui să mă opresc acum cu lista, să văd ce o mai fi în oferta de joi. Ah, termometru cu infraroșu… acum două seri juniorul a făcut febră și am văzut eu termometru din ăsta la medicul de familie și am zis că e musai să ne luăm și noi…. De asta fac eu lista de miercuri – joi e zi de produse noi la Lidl. Întotdeauna consult oferta lor, pe site sau în aplicație, așa că mă duc pregătită (de obicei mă țin de listă și de buget).

Dacă vreți să vedeți cam cum arată o sesiune (ultra-rapidă) de shopping cu cei mici, vă invit la o călătorie prin Lidl. Viteză, eficiență, distracție, încă o dată: viteză și musai, dar musai, lista de cumpărături.

Și dacă nu ați apucat încă să treceți pe la Lidl, vă spun că din 5 octombrie a apărut iarăși, familia Stikeez: 24 de membri cu puteri magice: Lobby și Hi luminează pe întuneric, Swetty și Oscar sclipesc, Beany și Boo sunt diafani și sidefați… Pentru fiecare 50 de lei cheltuiți puteți primi o figurină Stikeez. Dacă vreți să completați colecția mai repede, găsiți figurinele în revistele Stikeez (7.99 lei) și de asemenea puteți lua albumul sub formă de submarin și joc (14.99 lei). În plus, membrii familiei Stikeez sunt de găsit și prin aplicația Stikeez-App (iOS și Android), pe smartphone sau tabletă.

Noi deja am început să ne distrăm și să umplem zilele friguroase cu copii răciți.