Acum câteva zile vă povesteam despre costume de baie și care ar fi alegerile noastre pentru vacanța de vară ce este abia la început. Pentru că din niciun bagaj de vacanță nu ar trebui să lipsească cremele de protecție solară (ca de altfel din nicio casă, întrucât ele sunt obligatorii și atunci când ieșim la plimbare în parc) am adunat câteva creme naturale care își pot face loc în ritualul zilnic.

Lapte de soare SPF30, 125 ml

Cu un grad ridicat de protecție, laptele are un sistem combinat de filtre UV-A și UV-B. Este realizat 100% din ingrediente naturale, folosindu-se în fabricarea lui doar materii prime naturale: uleiuri din plante, extracte sau agenți activi din mare.
Complexul hidratant cu Penthenol hidratează intens pielea copiilor și a adulților, protejând-o în același timp de factorii externi.
Prețul laptelui de soare SPF30 este de 80 de lei și îl puteți găsi în magazinul online Napati.ro.
Lapte de soare SPF30, 125 ml, naturala

Loțiune copii protecție solară fără miros SPF25, 81% organic, 150 ml

O loțiune organică, ce nu încarcă pielea și este și fără miros ceea ce înseamnă un confort sporit.
Este rezistentă la apă, calmează pielea sensibilă și nu lasă urme pe pielea sau hainele copiilor, întrucât se absoarde rapid. Are extracte de aloe vera, floare de colț, soc și levănțică.
Costă 98 de lei și tot la Napati.ro o găsiți.
lotiune soare copii

Loțiune calmantă după soare, 125 ml, natural

Îngrijirea specială a pielii expuse la soare nu se termină odată ce nu mai stăm la plajă. Recomandat este ca după ce ne-am expus la razele soarelui o perioadă mai lungă să avem la îndemână o loțiune calmantă specială după soare ce nu doar că ne oferă siguranța că pielea nu se va înroși, ci ne și oferă un grad ridicat de hidratare atât de necesară după ce am stat la plajă.
Loțiunea este una răcoritoare, iar panthenolul și sorbitolul măresc conținutul de umezeală al pielii pentru o regenerare rapidă și un bronz de durată.
Nu conține parabeni, silicon, PEG, coloranți sinteticici sau extracte de origine animală.
Prețul? 66 de lei, loțiunea o puteți comanda de la Napati.ro.
lotiune calmanta soare copii
Voi ce crème pentru protecția solară folosiți?
Sursă foto: Mate Marschalko/ Flickr.com.