costum om de zapadaCum iarna tocmai a început, orice mamă grijulie se gândeşte la Crăciun ca la un eveniment extrem de important în viaţa unui copil. Fie că este vorba de serbarea de Crăciun de la şcoală sau de o mică petrecere pe care o dai acasă pentru micuţul tău, aceasta este perioada perfectă pentru a începe să te pregăteşti. Noi îţi propunem câteva idei grozave pentru a te ajuta să te organizezi mai bine, astfel încât să îţi faci copilul cel mai fericit!

Pentru că nu ar fi Crăciun fără un brad, alege unul mic, pe care îl pot împodobi copiii. Pune-le la dispoziţie globuleţe colorate şi beteală şi stai prin preajmă pentru a-i ajuta în caz că au nevoie, dar şi pentru a-i supraveghea. Mai mult decât atât, puteţi folosi ornamente create chiar de ei, desigur – cu ajutorul tău. Internetul este o bună sursă de inspiraţie pentru a realiza tot felul de decoraţiuni şi ghirlande din hârtie. Nu uita de colindele de pe fundal care dau magie momentelor petrecute lângă brad.

Din nicio petrecere reuşită de Crăciun nu pot lipsi gustările dulci. Nu trebuie neapărat să te limitezi la tradiţionalul cozonac. Prăjiturelele şi brioşele cu ornamente specifice Crăciunului vor fi şi mai apreciate de cei mici, mai ales atunci când ei contribuie la crearea lor.

echipament balet copii

Desigur, unul dintre cele mai importante aspecte şi cu siguranţă cel mai îndrăgit de către copii este alegerea costumaţiei. Fetiţele, în special, vor fi extrem de fericite participând la o serbare sau la o petrecere tematică îmbrăcate în elf, brăduţ de Crăciun, om de zăpadă sau chiar un diafan îngeraş. Îţi sugerăm alegerea unui costumaş de pe magazinul online – Bayo. De aici poţi alege nu numai costume pentru serbarea de Crăciun a celor mici, dar şi tutu-uri si poante pentru micuţa ta balerină şi chiar echipamente pentru tine, o mamă activă şi în ton cu moda!

Produsele le poţi comanda online extrem de simplu, iar transportul este gratuit în cazul comenzilor care depăşesc 250 lei. Şi cu siguranţă vei avea din ce alege, atât pentru tine, cât şi pentru fetiţa ta, fiindcă Bayo vă oferă nu numai minunatele costume tematice, ci şi echipamente moderne şi stylish pentru balet, pilates, aerobic şi streetdance. Mai mult decât atât, dacă eşti la prima comandă, beneficiezi şi de o binevenită reducere de 5%.

echipament yoga

Pentru cei care au copiii mai măricei și caută echipament pentru streedance, iată că puteți găsi și ceva deosebit pentru pasiunea adolescentului tău.

echipament streetdance

 

Vouă ce produs v-a plăcut cel mai mult?