Mai sunt câteva zile și vine primul Moș al lunii decembrie și știu că noi eram obișnuiți să primim câteva dulciuri și fructe, numai că de ani buni încoace situația s-a cam schimbat și chiar dacă am trecut și prin criza economică, Moș Nicolae e mai bogat și mai darnic, așa că mai lasă câte o jucărie pe lângă dulciuri. Cine spune că nu e minunat să facem cadouri cât mai multe pentru cei pe care-i iubim? Și cine spune că trebuie să ne pierdem cu orele în magazine? Așa că m-am gândit să fac o listă cu acele jucării sau cadouri pe care mi-ar plăcea mie să le găsesc în ghete. Nu pentru a vă ruga să mi le trimiteți, ci pentru a vă oferi idei pentru ai voștri.

Cadouri colorate pentru copiii cuminți

Lampa cu sunete și proiecții Broscuta Freddie

Specială parcă pentru copiii care nu pot dormi pe întuneric sau care nu adorm imediat ce ss-a făcut ora de culcare, lampa nu doar că luminează toată camera, transformând pereții într-un cer plin cu stele, dar și cântă. Ea are trei cântece de leagăn, alte două sunete inspirate din natură și sunetul bătăilor inimii. Volumul este reglabil și o puteți seta pentru a se opri la 30 de minute, astfel ca aceasta să nu funcționeze pe tot parcursul nopții.

Duni, piticul povestitor

Vine cu 8 povești în română și alte 6 cântece pentru copii, plus o carte color.
Mai exact, piticul poate spune povești în locul vostru sau în locul CD-urilor, trebuie să recunoașteți că e mai drăguț ca un pitic să povestească basmele și nu boxele unui PC.
Poveștile sunt:

  • Albă ca zăpada
  • Scufișa roșie
  • Cenușăreasa
  • Rățusca cea urâtă
  • Cei treci purceluși
  • Prințul fermecat
  • Iepurele și broasca țestoasă
  • Greierele și furnica

Piramida Alfabet

Vreți ca ai voștri să învețe alfabetul ușor și distractiv? Atunci oferiți-le în dar un turn… nu una oricare, cu una din cuburi cu litere. În total sunt 10 cuburi care formează cu puțină îndemânare un turn de 92 de centimetri.

Xilofon metalic

Mai are nevoie de o prezentare? L-ați avut cu siguranță pe acasă și ați compus melodii mai lungi sau mai scurte la ei, atunci și cei mici trebuie să-l aibă, nu?

Mămici la modă

Pulovere pufoase, la prețuri mai puțin pufoase

Pentru mămici prima noastră sugestie este un pulover și nu oricare, ci unul pufos de la TinaR. Și pentru asta avem de semnalat și o reducere: la pulovere de 200 de lei, doar astăzi, sâmbătă și duminică, veți plăti doar 40 de lei.

Parfum în aer

Care este parfumul preferat al doamnei de lângă voi? Sunt convinsă că știți, așadar aruncați un ochi pe FashiopUp, la secțiunea cu parfumuri, veți găsi unele mai ieftine sau mai scumpe, important este doar să alegeți aroma perfectă.

Cea mai bună alegere: florile

Toți tăticii se scot cu un buchet frumos de flori, dăruit din dragoste. Nici nu mai contează ce fel de flori alegeți, pentru că la Floria.ro toate buchetele sunt minunate. Unde mai pui că le veți primi direct acasă, deci îi puteți face o surpriză indiferent de ora la care vreți să surprindeți mămica.

Pentru tații de toate vârstele

Căști LifeChat

Teoretic este un cadou pentru domnul vostru, practic însă, atunci când mai pleacă de acasă prin călătorii cu job-ul puteți comunica mai ușor cu el, deci este un cadou pentru toată familia.

Aparat de masaj

Sunteți rugate să-i faceți masaj și nu se poate de fiecare dată? Noi știm că vreți să vă ajutați tăticul, dar sunt unele momente în care aveți prea multe pe cap, așa că atunci când am văzut aparatul de masaj ne-am gândit la… noi și apoi că ar fi un cadou inedit de găsit în ghete, pantofi, cizme sau pantofi eleganți.

Povești…

Eh, nu îi cumpărați chiar povești, cu un eReader, adică o bibliotecă virtuală unde putem aduna sute de cărți și tot mai intră câteva.

Eh, noi sperăm să vă placă și să primiți cadouri multe și frumoase de la Moș Nicolae.
Sursă foto principală: chris.corwin/ Flickr.com.