Intrați, haideți să bem un ceai și să continuăm să povestim despre lucruri vesele” – așa suntem îndemnați să gustăm din plin din bucuriile vieții cu o ceașcă de ceai fierbinte în față.
În altă ordine de idei, așa cum vă povesteam și mai sus, astăzi povestim despre Ceainăria Joie de Vivre, un loc numai bun de mers cu prichindeii, când vremea de afară nu e prea prietenoasă.

De ce ne place la Joie de Vivre

În primul rând pentru că este un loc de unde nu vom pleca cu miros de fum de țigară, pentru că în ceainărie nu se fumează, deci putem merge cu cei mici liniștiți din punctul aceste de vedere și ne putem bucura de aromele ceaiurilor și ale prăjiturilor fără să ne uităm lung la cei de la masa alăturată care nu se opresc din fumat. Apoi, interiorul este foarte colorat, găsim canapele cu multe pernițe pe care ne putem așeza confortabil pentru a sta la discuții sau jocuri lungi.
Nu în ultimul rând ne place aici pentru că cei mici se pot juca peste tot prin ceainărie, fără să avem parte de priviri ciudate ale patronilor (care, apropo chiar se bucură când văd copii în local) și au chiar o cameră plină cu pernițe unde se pot juca în siguranță cât vor ei. Pentru părinți există tot felul de jocuri, cum ar fi Monolopy sau șah ori cărți de joc, dar și cărți, astfel încât dacă mergeți singuri, fără alți părinți prieteni nu aveți cum să vă plictisiți cu o carte bună lângă un ceai mare.

Cu ce ne bucurăm papilele gustative?

Ceai! Asta în primul rând! Au de toate pentru toți, iar prețurile sunt cele pe care le găsim în mai toate ceainăriile din București, ba chiar aș zice că un pic mai mici în comparație cu cele pe care le vedem în meniurile ceainăriilor din buricul târgului. Dacă nu mă credeți vedeți online meniul de la Joie de Vivre.

Alături de un ceai parcă ar merge însă și o prăjitură, dar dacă vă este foame aveți de unde alege, pentru că veți găsi aici supe, sandwichuri și salate.
În speranța că v-am dat o idee bună sau măcar v-am făcut curioși, vă mai spunem că ceainăria este pe N. Păulescu nr 61, sector 5, București (aveți o hartă un pic mai jos)

Două ceaiuri pentru o opinie

Avem o super veste: dacă vă faceți cont pe Getlokal.ro și scrieți o opinie despre oricare local din București puteți câștiga instant două ceaiuri la alegere pe care să le savurați la Joie de Vivre. Vor fi doar primele două ceaiuri savurate aici, pentru că suntem convinși că vă veți întoarce cu cei mici la cât de faină e ceainăria. 🙂

Ne-ar plăcea să facem o listă cu localuri de ieșit cu cei mici în București. Voi unde mai ieșiți cu piticii când afară e urât? 😀
[nggallery id=114]