Ceai la Vlaicu este o ceainărie cu o frumusețe de grădină care ne îmbie la joacă multă, limonade nenumărate și povești lungi cu final fericit. Puține sunt terasele din București unde verdeața este mai bogată decât numărul de scaune și mese, așa că aveți grijă și dați un telefon înainte să ajungeți aici pentru a nu bate drumul și a vedea că toate locurile sunt ocupate. Vă sfătuim mai degrabă să mergeți în timpul săptămânii, când veți putea lua o gură mare de aer proaspăt, alături de cei mai dragi din viața voastră.
Copiii sunt primiți cu drag, ba chiar sunt îndemnați să se joace în iarbă și din când în când in interior se organizează seri de teatru senzorial, în lectura mai multor oameni frumoși și veseli. În rest, flori multe, mese așezate la distanță unele de altele și multă, multă liniște, fără muzică pe fundal, pentru a nu deranja gândurile sau poveștile spuse pe nerăsuflate.
Ceai la Vlaicu
Din meniu puteți comanda orice cu drag, de încercat musai sunt prăjiturile care sunt făcute în casă, deci cu ingrediente 100% naturale. De băut luați un fresh de portocale proaspăt stoarse sau dacă vreți ceva dulce încercați Vanilla Orange Tea Shake, un fel de înghețată de vanilie cremoasă ori un ceai rece sănătos.
Nu vă mai spun decât că ceainăria este foarte aproape de Piața Romană, dar dacă nu vă uitați exact pe hartă e posibil să vă pierdeți printre străduțele pline de case frumoase – aflați toate detaliile despre Ceai la Vlaicu.
Ați fost la Ceai la Vlaicu până acum?

Surse foto: facebook.com/ceailavlaicu.