După o vizită la Cărturești, de unde puteți cumpăra nu doar multe dintre cele mai frumoase basme pentru copii, ci și jucării pentru cei mici, mai mergeți doi pași spre liniștita Grădina Verona. Asta dacă vorbim despre o ieșire din timpul săptămânii, pentru că dacă este una în weekend atunci pregătiți-vă să găsiți o grădină aglomerată tare, nu că asta ar fi un lucru rău, pentru că e tare posibil să găsiți ale familii relaxate venite la o gură de limonadă rece cu cei mici.
Apropo de limonadă, la Verona am descoperit faptul că limonada poate fi și cu alte lucruri decât cu… lămâie. De exemplu, ultima dată am gustat limonada de pepene roșu cu zmeură care este delicioasă și pe care o puteți înlocui cu limonadă de pepene galben ce nu a fost încercată de mine, dar pare la fel de aromată.
limonada
Dacă vă e foame în timpul săptămânii și sunteți în plimbare cu cei mici prin zonă, atunci mai trebuie să știți că la Verona zi de zi, între orele 12:00 și 15:00, există un meniul de tipul “all you can eat” care costă 26 de lei. Mâncarea este mereu proaspătă, veți găsi specialități multe și fără carne pentru cei care sunt vegetarieni, iar la final vă puteți răcori cu desertul format din fructe proaspete.
La Verona grădina este imensă, dar cred că știți asta deja, are la fel de multe mese de lemn ca și anii trecuți, ba chiar sunt mai multe hamace parcă în comparație cu acum ceva timp. Iar dacă plouă sau sunt nori amenințători atunci puteți să alegeți o masă în zona acoperită sau intrați rapid în Cărturești pentru o plimbare printre povești.
Voi ce alte terase de încercat vara aceasta ne mai recomandați?
Surse foto: Café-Verona/ Facebook.com.