Dacă până acum câteva zile povesteam cu drag despre terase și grădini cu verdeață multă, loc de alergat și umbră, acum trecem la locuri indoor, minunate pentru zilele mai ploioase de toamnă ce tocmai au început să-și facă simțită prezența.
interior
Am fost de curând la PrioriTea și mi-a plăcut tare. Curtea este mică, dar foarte cochetă, așa că dacă nimeriți să ajungeți aici într-o zi cu soare cald, atunci e de încercat cu încredere.
interior ceainarie
Dacă vremea nu ține cu ieșirea vostră, intrați cu încredere înăuntru nu o să vă pară rău. Interiorul arată mai degrabă ca unul dintr-un basm: totul alb, cu ferestre mari cu draperii ce luminează totul, uși și mai mari de lemn masiv, mese perfecte cât să aduni amicii buni și prietenii de familie cu cei mici și… gazda simpatică: Lomo, un papagal ce păzește totul și care va deveni sigur punctul de atracție al copiilor.
papagalul Lomo
Unde mai puneți faptul că puteți admira și tot felul de fotografii atârnate de pereți ale fotografilor contemporani, iar dacă vreți să plecați cu o amintiri atunci vă puteți alege dintre produsele hand-made expuse în local.
PrioriTea
Ce găsim în meniu? Ceai mult și bun, limonadă sănătoasă care ne ține departe de răceli și dulciuri delicioase. La toate acestea adăugăm faptul că puteți servi micul dejun la orice oră (un mare plus este faptul că există mic dejun vegan) și că în timpul săptămânii există meniuri speciale de prânz pentru cei pofticioși.
Acestea fiind spuse, așteptăm și de la voi recomandări cu locuri bune de încercat toamna.
Surse foto: Prioritea/ Facebook.com.