Ceainăria Serendipity este “ascunsă” bine pe străduțele de pe lângă Grădina Icoanei. O descoperi greu, mai ales că la intrare semnul este delicat, ca de altfel mai tot ce descoperim în ceainăria cu terasă mică și cochetă. Pare ruptă dintr-un film bun, este specială pentru oamenii care caută liniște, ceai și frumusețe, iar de te duci acolo și dai o zi în care nu mulți sunt la mese, atunci mai că-ți vine să șoptești pentru a nu teranja deloc. Asta nu înseamnă că nu este un loc pentru copii, ba dimpotrivă.
ceai Serendipity
Primii pași pe care-i faci pe terasă îi faci pe un fel de pod de lemn micuț ce pare că te anunță că pășești într-un loc special. Mesele sunt toate din lemn, cu scaune comode și ele din lemn, de multe ori te întâmpină buchețele de flori pe mese, iar în dreapta și stânga intrării vei descoperi leagăne, numai bune de încercat, sub copacii care țin umbră și răcoare.
serendipity
Vă puteți alinta papilele gustative cu un ceai cald sau cu unul rece, ambele proapete, iar dacă vreți să ronțăiți ceva sfatul meu este să nu ratați biscuiții cu ghimbir, sunt minunați.
Dacă afară plouă intrați cu mult curaj înăuntru, veți da de două săli mari, prima cu perne multe pe jos și mese joase, iar a doua cu scaune și canapele moi și multe, multe cărți. În nicio cameră nu se fumează.
terasa Serendipityesti
Serendipity este colțul de liniște de pe Dumbrava Roșie nr. 12 și e musai să mergeți acolo vara asta pentru o ieșire cu mămicile, tăticii și cei mici.
Ați fost la Serendipity până acum?
Surse foto: serendipity-tea.ro.