Din seria localurilor unde toată lumea ar trebui să ajungă atunci când simte nevoia de relaxare și stare de zen Satya se află pe unul dintre primele locuri cu siguranță.
Este un restaurant / delivery / ceainăria / centru spa, adică un fel de 4 în 1 care încântă pe toți cei ce se decid să treacă pragul localului cu preparate eco-bio, mâncare mereu proaspătă și care respectă toate principiile alimentației sănătoase. Foarte fain de menționat este că e unul dintre puținele localuri din București și din țară unde cei care nu mănâncă deloc carne se vor simți mai mult decât în largul lor. De ce? Este un loc Lacto-Ovo-Vegetarian, unde meniul e plin de preparate sănătoase și foarte, foarte gustoase (de nu mă credeți pe cuvânt planificați-vă o ieșire aici și îmi veți da dreptate) iar de veți îndrăgi tare specialitățile e bine de știut faptul că există posibilitatea de a comanda de acasă sau de la birou, pentru că au servicii de livrare la domiciliu, catering pentru firme și evenimente.
salata Satya
Tot aici, mămicile se pot răsfăța cu masajul Ayurvedic sau la bazinul de relaxare şi / sau meditație Samadhi ori chiar pot beneficia de consiliere nutrițională, iar de credeți că v-ar plăcea să ajungeți la un curs sau workshop în acest domeniu atunci trebuie să știți că se organizează constant evenimente în acest sens. Pentru că tot vorbim despre evenimente în acest final de săptămână, chiar mâine, la Satya suntem invitați cu mic, cu mare la un bufet suedez vegetarian. Ca să vă faceți o idee, printre preparate se numără: guacamole cu tortillas, falafel, hummus, salată cu germeni de schinduf și lucernă sau tofu ginger steak (care în ciuda denumirii are tofu, usturoi, ghimbir, sos soia, ardei iute, orez basmati, ceapă verde)

Copiii și părinții la terasă

Pentru că e cald și toată lumea dorește ieșiri la terasă, copiii pot fi răsfățați cu mai orice din meniu la terasa mare, verde și frumoasă. Umbra și ceaiurile reci vă vor face să petreceți un timp bun aici așa că o să vi se facă foame la un moment dat. Ce am încercat noi ultima dată și ne-a plăcut? Pastele cu ciuperci și măsline. În timp ce copiii savurează ceaiul răcoros, mămicile pot cere un Cocktail Blue Lady pe care nu l-am încercat, dar care arată senzațional.
iesire intre mamici
Voi ce alte locuri child-friendly mai știți? Nu e musai să fie din București, ba chiar ne-am bucura tare dacă am afla de recomandări din alte orașe ale țării.
Surse foto: LumeaSatya/ Facebook.com.