Îmi place tare mult atunci când localurile vin în întâmpinarea părinților cu locuri de joacă sau activități speciale pentru copii. Îmi place cu atât mai mult cu cât nu vorbesc (cel puțin nu astăzi) despre localuri din zona ultra-centrală, ci despre un restaurant mai aproape de periferie, unde nu am văzut puțini părinți, până acum fără copii, dar de acum situația s-a schimbat.
Așa cum vă spuneam încă din titlu, la L’incontro Titan s-a deschis L’incontro Kids, un loc special amenajat pentru cei mici, loc care va găzdui în curând și multe evenimente speciale, de fapt deja le găzduiește… Locul pentru cei mici nu este chiar în restaurant, ci fix lângă, cu alte cuvinte, atunci când se pune de o întâlnire la un ceai între mămici sau o cină “serioasă” doar cu cei mari după ce gustă și copiii din toate bunătățile, distracția se poate muta câțiva metri mai încolo la joacă în familie.
lincontro kids
Apoi, dacă vrei să formezi o gașcă de “cartier” cu părinți și micuți, atunci cred că un prim pas e să știți că miercuri și joi sunt zile pentru creație și joacă, de dimineața și până seara. Se lasă cu ateliere de olărit, traforaj, jocuri cu Beados sau Aqua Sand ori plastilină sau prietenii din familia trenulețului Thomas. Tot aici sunt organizate tot felul de cursuri pentru copii, de la limbi străine, pictură sau desen la chitară sau canto.
Pentru cei care locuiesc în apropiere locul cred că va deveni printre cele mai frecventate. Voi aveți locuri de joacă în apropierea casei?
Surse foto: facebook.com/lincontro.ro.