Dacă e vineri, atunci avem un loc prietenos cu cei mici și cei mari de lăudat. De data aceasta, ne-am reamintit de Joie de Vivre, un loc cu terasă minunată, ruptă parcă dintr-un basm pastelat ce ne așteaptă să facem parte din el.

“Ne-am dorit să creăm un spațiu în care să te poți ascunde de zgomotul și agitația Bucureștiului și să te poți bucura de o mâncare delicioasă și de un ceai excelent, fie împreună cu cei dragi, stând la taclale sau jucând canastă, fie de unul singur, cu o carte bună în mână” spun cei de la Ceainăria Joie de Vivre și au perfectă dreptate, pentru că liniștea pe care ți-o impune într-un fel sau altul locul nu se poate compara cu nicio altă activitate relaxantă, alături de cei mici.

joie de vivre main
Din meniu puteți alege o mulțime de lucruri, de la ceaiul rece de vară, la limonadă fresh sau dacă vreți să și gustați ceva din preparate poate o supă ori o salată ce merge de minune vara ori de ce nu un cheesecake cremos în cazul în care doriți să vă răsfățați.
ceai
Iar despre grădină nu cred că mai trebuie să zic nimic, priviți fotografiile dacă nu ați ajuns deja la ceainărie – verdeață, umbră și loc mult de joacă pentru copii.
Ce alte terase ați mai încercat vara aceasta cu cei mici?
Surse foto: facebook.com/JoieDeVivre.SalonDuThe.