Iarna este anotimpul perfect pentru a descoperi noi locuri de joacă indoor pentru copii și nu numai. De data aceasta, am aflat că Restaurantul Britannia are și loc pentru cei mari, dar și pentru cei mici.
Dacă părinții se pot relaxa la o ieșire cu prietenii și un pahar de vin bun la restaurantul elegant, copiii sunt așteptați la locul de joacă foooarte colorat, care îi așteaptă și pentru petreceri, zile de naștere, întâlniri cu toată gașca de kinderi și nu numai.
britannia kids 2Britannia Kids Club, pentru că așa se numește locul de joacă, este la etajul restaurantului și e la dispoziția părinților care vin să petreacă timp în local, însoțiți de cei mici.
Ce ne-a plăcut foarte tare este că se pot organiza petreceri private, ba chiar au și meniuri stabilite pentru copii. Ceea ce ne-a făcut să ridicăm un pic din sprâncene este faptul că toate meniurile conțin carne și ne-ar fi plăcută să vedem că există variante și pentru cei vegetarieni, dar poate că la o comandă fermă în momentul rezervării locului se poate alege acest lucru. Am observat însă că la meniurile pentru părinți există și varianta platourilor cu legumele la grătar, deci nu cred că ar fi probleme dacă cei mici ar cere același lucru.
Concluzia este că merită încercat, mai ales pentru cei care vor să organizeze o petrecere sau o întânire cu gașca de copii.
Voi ați fost la Britannia și la locul de joacă până acum?

Surse foto: facebook.com/BritanniaKidsClub.