În ce restaurante mai ieșim alături de copii? Dar cafenele sau ceainării pentru familii? Pe care le mai frecventăm? Vremea nu mai ține cu noi de câteva zile și razele acelea timide de soare nu fac nimic altceva decât să ne ofere o priveliște mai frumoasă cu toate frunzele colorate de pe jos, pentru că de terasă nu se mai atinge nimeni, poate doar înfofoliți bine în mijlocul zilei când e soarele călduț.
Am descoperit relativ recent Caffé D’arthé, loc cu dichis și aromă de trecut care se îmbie numai bine cu cea de ceai abia făcut sau o cafea cu mult lapte.
Interiorul chiar arată grovaz, stiți voi… e senzația aceea că ești acasă și e bine. Unde mai pui că toate detaliile și aranjamentele sunt gândite astfel încât senzația să nu fie una doar de moment.
Găsești o carte, un ceai, un borcan de dulceață, după plac!
dulceata
Copiii sunt mereu bine veniți, ba chiar de multe ori se organizează evenimente tematice pentru cei mici, așa că nu trebuie să vă fie teamă că jocul uneori poate zgomotos sau veselia debordantă va deranja vreodată pe cineva la Caffé D’arthé.
Dacă vi se face poftă de ceva dulce sau de o gustare pe lângă ceașca de cafea ori ceai nu vă sfiiți să comandați o bunătate din meniu, toate sunt făcută în casă, cu atenție și drag pentru vizitatorii pofticioși.
Mai trebuie să știți că în timpul săptămânii localul este deschis de la 10:30 și până seara la ora 22:00, iar în weekend de la 14:00, ora de stingere este aceeași.
Voi pe unde vă petreceți toamna?

Surse foto: Caffé D’arthé/ Facebook.com.