S-a deschis oficial sezonul teraselor pline de părinți, copii, frați și surori veniți cu gașca de prieteni la terasele din orașele aglomerate. Și dacă vă întrebați dacă s-au mai deschis locuri noi unde să mai fugiți de căldură de mână cu cei mici, atunci haideți la J’ai Bistrot, un loc cu oameni calzi și atmosferă cool, deschis de câteva luni în București.
E un loc child-friendly și bike-friendly. În timp ce multe sunt weekend-urile cu piese de teatru sau ateliere pentru copii, la care sunt invitați și părinții, prichindei găsim mai mereu la mesele colorate, cu o limonadă bună și mare în față. Apropo, se organizează frecvent și concerte, teatru pentru adulți și alte evenimente asemănătoare, despre care vă mai povestim din când în când. Cât despre faptul că este bike-friendly sunteți chiar încurajați să veniți cu bicicleta, la intrare veți găsi mereu un loc pentru a o lăsa până vă răcoriți bine la umbra de la terasă.
main j'ai bistrot
Să nu vă mirați atunci când veți auzi des că lumea se salută cu Servus, prima terasă J’ai Bistrot a fost deschisă acum vreo doi ani la Târgu-Mureș, unde este de mult timp loc de referință pentru întâlniri de oameni veseli.
Mobilierul colorat poartă semnătura lui Mihai Grama și totul este construit parcă în continuarea calcanelor din cărămidă ce delimitează spațiul verde de aici. Sunt aproximativ 100 de mese cu scaune de lemn ce vă așteaptă să le umpleți pe toate. Așa că dacă vreți să încercați un loc nou, atunci mergeți cu încredere la J’ai Bistrot și reveniți apoi să ne spuneți dacă v-am îndrumat bine ori ba.

Surse foto: Facebook.com/JaiBistrotBucuresti.