Într-o lume în care agitația este pe primul loc și pare că principalul nostru dușman este timpul, la Ceainăria Tabiet uiți să te uiți la cea și câte jocuri s-au făcut de când te-ai așezat la masă pentru un board games cu prietenii părinți.
Poți alege să stai la răcoare în interior, dar fiind vară vă propunem să vă bucurați de razele soarelui… la umbră (că deh, așa suntem noi iarna vrem caniculă și vara vrem răcoare) pe terasa plină de verdeață.
Să le luăm pe rând: avem multe board games, multe tare, aruncați un ochi pe lista oficială și-mi veți da dreptate. Sunați-vă prietenii care s-ar lua la o întrecere corectă, alegeți apoi jocul preferat și-l acompaniați cu o limonadă rece și gata. În cazul în care nu știți cum se joacă un anume joc, întrebați chelnerii, vor fi fericiți să dea o mână de ajutor.
Dacă au noroc, cei mici pot participa la ateliere simpatice: se organizează frecvent aici cursuri de arte plastice sau de actorie, ce vin ca o mânușă pentru vacanța lungă de vară.
ceainaria_tabiet
Nici nu cred că mai este cazul să vă spun că locul este unul child-friendly, numai dacă luăm în considerare că se organizează cursuri pentru cei mici aici și deja “a trecut primul test cu notă maximă”.
Povestea ceainăriei a început în 2010, când s-a dorit un loc de joacă pentru oamenii mari, anul trecut s-au mutat în casă nouă, casă cu multă verdeață, liniștită și cu la fel de multe jocuri de societate ca’n vechiul loc.
Din meniu puteți alege fără grabă din ceaiurile reci ca gheața, cafea aromată, salate sănătoase sau gustări delicioase.
Voi ați ajuns la Ceainăria Tabiet? În ce alte locuri ați mai ieșit cu cei mici și sunt pe lista cu recomandări pentru părinți?
Later update (iulie 2015): Ceainaria Tabiet s-a mutat mai central, pe strada Culmea Veche, nr.2 si cu aceasta ocazie si-a schimbat si numele in AproZar Pub. In plus, taxa pe jocuri a fost eliminata, iar meniul s-a imbogatit cu noi preparate si bauturi.

Surse foto: CeainariaTabiet/ Facebook.com.