Am descoperit un local drăguț, parcă rupt dintr-o poveste cu zâne. Îi spune Aristocats și este perfect pentru ieșirile la ceai toamna aceasta. Imediat ce veți face primii pași veți vedea tot felul de păpuși, reviste, piese de mobilier rupte din basme… ce mai… totul c’ntr-o poveste zău.
Localul are parter și etaj, iar de prindeți o zi cu soare din puținele câte mai sunt până vine toamna serios peste noi puteți ieși și la terasă.
terasa
La terasă adică la cele două mese poziționate pe balcon, de unde puteți să priviți agale la cei agitați cum se grăbesc să ajungă dintr-un loc în altul al orașului. Apropo de asta: deși localul este la doi pași de centru e posibil să o găsiți mai greu. Nu vă faceți griji că la exterior arată ca o casă cu istorie unde e posibil să locuiască cineva, harta și plăcuța de la intrare nu mint și nu veți păși la cineva în sufragerie, ci într-un loc călduros și intim.
interior_2
Într-o poveste nu toate sunt roz, așa că acum vine și partea mai puțin plăcută. Deși locului îi zice Aristocats Bistro noi am spune despre el că este mai degrabă potrivit pentru cafenea sau ceainărie. Și asta nu datorită pieselor de mobilier superbe, niciuna la fel ca alta care te îndeamnă la povești cu mămici sau tătici, acompaniate de un pahar cu vin (apropo, e de încercat cel al casei – foarte bun și deloc piperat la preț) ci pentru că dacă ajungeți aici și vă este foame veți avea de așteptat ceva, destul de mult cât copiii să devină mai mult decât nerăbdători, la fel ca și voi. Așadar, localul e recomandat pentru serile sau zilele în care vreți să vă rupeți de agitație și să vă întâlniți cu cei mai buni prieteni la o discuție alături de cei mici.
Așa cum v-ați dat seama am început seria de povești despre localuri unde ne putem petrece zilele de toamnă. Dacă aveți recomandări sunt mai mult decât așteptate!
Surse foto: getlokal.ro și facebook.com/aristocatsbistro.