Fie frigul cât e frig noi tot ieșim în restaurante destinate copiilor și familiilor anul acesta. Bine, nu este tocmai 100% corect spus “restaurante” pentru că unele sunt ceainării, altele sunt pub-uri și altele cafenele, altfel spus localuri child-friendly.
Dacă vreți să beți o cafea în tihnă, liniște, să aveți senzația că de fapt sunteți la bunici în vizită și că nu există nimic altceva pe lume decât voi atunci mergeți cu cei mici la Camera din Față. Sunt ceaiuri minunate, cafele la fel, iar de se simte nevoia unui desert atunci luați o prăjitură de casă pentru că nu veți regreta.
Citiți mai multe despre Camera din Față.

 
Camera din fata
Tot în buricul Bucureștiului se află și Journey Pub, loc cu mâncare bună (ba chiar au și un meniu special de prânz dacă sunteți prin zonă la ora mesei) foarte colorat, cu muuulte jocuri pentru toate vârstele și care te îndeamnă să călătorești unde vezi cu ochii. Aici sunt tot felul de încăperi: una pentru jocuri, alta pentru călătorii, au și un colț unde vă puteți distra cu proiecte hand-made.
Citiți mai multe despre Journey Pub.

Journey Pub
GreenTea este o ceainărie cu vechime în București care nu trece neobservată din peisaj. Cu ceaiuri și biscuiți de casă puteți să inventați povești mereu alături de cei mici aici, în oricare salon ați decide să mergeți (pentru că sunt patru la număr: Salonul Mare, Japonez, Indian și Micul Paris).
Citiți mai multe despre GreenTea.

Ceainaria GreenTea
Joie de Vivre merge după zicala “un ceai și o prăjitură pot face lumea mai bună” (Kenneth Grahame, 1908) și așa și este, mai ales la asemenea decor frumos ca dintr-o poveste cu zâne. Joie de Vivre nu este doar o ceainărie, ci și un mini-bistro unde sigur vă veți întoarce după prima vizită.
Citiți mai multe despre Joie de Vivre.

Joie de Vivre
Urbanesc – este locul 3 în 1 pentru familiile urbane: restaurant pentru copii, loc unde se organizează evenimente și magazin cu opere ale artiștilor români. E colorat și prietenos și găsești mereu ceva interesant aici: într-o zi o să vă placă supa, în alta zi evenimentul organizat și în alta veți găsi un cadou original pentru o persoană dragă.
Citiți mai multe despre Urbanesc.

Urbanesc
Lista este deschisă, noi abia așteptăm să ne spuneți voi în ce localuri / baruri / pub-uri / ceainării / restaurante sau cum vreți să le spuneți ieșiți cu cei mici când afară e frig?
Surse foto: facebook.com/CeainariaGreenTea, facebook.com/JoieDeVivre.SalonDuThe, facebook.com/urbanesc.ro. facebook.com/cameradinfata și facebook.com/ JourneyPub.