Avem pentru voi lămpi de noapte cu termometru, din pluş, cu funcţii de proiectare a unor imagini sau cu muzică clasică.

Lampă de veghe cu termometru

Mai mult decât o lampă de veghe, lumina lămpii Thermolight Nscessity se schimbă în funcţie de temperatura din camera copilului, de la culoarea roşie, atunci când este foarte cald, la verde sau albastru, când este prea frig.
În plus lampa, măsoară şi temperatura din exterior, lucru de folos atunci când vrei să ştii cum să imbraci copilul. Lampa costă 202 lei şi poate fi achiziționată online.

Veioza şi lanterna pentru fanii Cars

Un somn liniştit pentru fanii desenelor animate Cars este asigurat de această veioaza Go Glow. Pe de altă parte ai şi o lanternă reîncărcabilă personalizată tot cu personajele din Cars. Totul cu 135 lei.

Burtica luminoasă a pinguinului Guido

Pentru bebeluşi şi nu numai, pinguinul din pluş îşi va aprinde burtica pentru a le veghea somnicul.
După 10 minute, lampa de noapte se decuplează automat. Poţi cumpăra lampa Pinguinul Guido cu 47 lei.

Lampa de noapte cu proiector şi muzică

Cerul înstelat nu a fost niciodată mai relaxant ca atunci când se afla chiar în camera copilului. Lampa de noapte în formă de ţestoasă proiectează cerul înstelat în galben, verde sau albastru, pe muzica clasică, având 3 melodii diferite.
După 45 de minute se poate opri automat. Citește mai multe despre lampă pe bebbliss.ro.

Când copii adorm cu desene preferate…

Lampa de veghe Winnie The Pooh funcţionează în 2 moduri, fie ca proiector pe tavan, fie ca lampă cu lumină rotativă. Pe lângă toate acestea, pot fi ascultate şi 3 melodii şi se poate seta să se stingă după 5 sau 10 minute.
125.99 lei costă lampa şi poate fi comandată de pe toyz.ro.

Lampă silenţioasă

O lampă cu lumină caldă care proiectează noi şi noi imagini şi care oferă alinare copilului înainte de culcare este lampa Carusel Barbapapa.
Desenele nu distrag prea mult atenţia şi se învârt usor şi calm, tocmai să vină mai repede Moş Ene pe la gene. Lampa este silenţioasă şi poate fi achiziţionată cu 250 lei.

Voi aveți lămpi acasă?