Pentru că pașii de dans să fie magici atât muzica, cât și rochiile ce par că plutesc pe ritmurile rapide sau duioase trebuie să fie în armonie. De la rochiile de vals până la blugii largi ai rapperilor – există o întreagă cultură a costumelor de dans.
Pentru micuțele balerine care pășesc prima oară pe ritmurile muzicii o fustiță tutu este ideală. Tutu este o fustiță din tulle scurtă și delicată care pare că se poate învârti în piruete la nesfârșit.
Odată lecțiile de dans terminate, tutu-ul roz poate fi costumația ideală în jocul de-a prințesele și nu numai.

La petreceri, dacă îmbracă o fustiță tutu sau o rochiță tutu în stilul micuței zâne Tinkerbell, este un vis împlinit pentru orice fetiță.
Un tutu poate fi asortat atât cu balerini sau sandale, cât și cu cizme înalte sau ghete cu șiret. În partea de sus, e recomandat să fie accesorizat cu o bluziță pe corp sau un maieu cu bretele dacă e cald afară.
Părul poate fi prins într-o codiță sau lăsat liber, poți purta o tiara pe cap sau o bentiță strălucitoare. Un tutu are atât de mult farmec, încât nu mai sunt necesare alte eforturi pentru o apariție cu adevărat WOW!
În România sunt puține locuri unde astfel de rochițe pot fi găsite astfel încât să satisfacă pretențiile micuțelor domnișoare.

Ala Bala Tutu este unul dintre locurile unde se poate comanda un tutu în culorile preferate și pentru dimensiunile dorite – tutu-ul visat.
Așadar, lăsați-vă copiii să devină prințese și balerine și nu va temeți de culori cât mai năstrușnice.
Vă propunem o zi de poveste prin dans și pe notele pe care voi le alegeți, cu nuanțe vesele care să vă poarte pe cele mai mari scene imaginate.

Sunt Georgiana Apostolescu și mă puteți găsi pe alabalatutu.blogspot.ro, dar și la numărul de telefon 0723 208 087 sau direct pe pagina de Facebook.
Am 33 de ani și sunt mama a 2 băieți minunați. Pentru a înclina balanța jocurilor băiețești, am simțit impulsul de a începe ceva care se învârte în jurul dansurilor și a diafanului, așa că am creat, în joacă, un tutu. Primul meu tutu a fost și este iubit la maxim de micuța lui posesoare, are rol de fustiță de balet, de rochiță pentru printesă și chiar rol de pijama, căci noaptea visele sunt mai colorate dacă se doarme într-un tutu, nu-i așa?
Odată ce am avut primul copil parcă am văzut altfel lucrurile din jurul meu. O importantă mult mai mare a căpătat jocul și visarea. Am încercat din toate puterile să transform jocuri care se petrec doar în imaginație în activitati reale în care copiii mei își pot atinge măcar o parte din visele lor fantastice. Tutu-urile sunt o parte din pasiunea mea pentru joc și visare. Îmi place enorm ceea ce fac, iubesc reacția celor care primesc creațiile mele. Sunt momente în care cu greu îmi urmez această pasiune. Sunt ore întregi și chiar nopți întregi pe care le petrec aranjând tulle-ul și panglicile și micile accesorii ale tutu-urilor, dar știu că în final efortul meu este transformat în bucuria și în jocul unui copil, aceasta este o satisfacție cu adevărat de neprețuit.