Teoretic, dar doar teoretic, acest tip de jucării se potrivește mai bine pe timp de iarnă, atunci când afară e frig și parcă nu vrea nimeni să iasă mai mult de câteva minute printre nămeți. Practic însă, soarele puternic parcă nu ne face mereu să stăm în afara casei și în plus toți copiii merită jucării noi, chiar dacă nu putem spune întotdeauna că există o anumită ocazie pentru a le face un cadou.
Astăzi am pus ochii pe trei jucării educative, tare interesante și care ne vor ține atât pe noi, cei mai mari, cât și pe prichindei în priză pentru câteva zile bune.
Din seria “noi ne jucam cu frunza și acum copiii au atâtea jucării de nici nu mai știm ce să mai alegem” vă prezentăm:

Aflăm despre el că este un joc creativ care stimulează logica și imaginația, dar și spiritul de observație. Noi încă nu l-am testat cum se cuvine, dar l-am pus pe lista cu “must have” pentru că pachetul colorat conține un creion musical, 16 cartoane ilustrate și un puzzle cu 24 de piese.
Creionul fermecat – Alfabetul și numerele costă 36,10 lei și jucăria este recomandată copiilor de peste 3 anișori.

Cât e ceasul, împărate? Păi, cât să fie? 13,39 lei dar te învață imediat să citești ceasul! E de fapt un puzzle care te ajută să combini isteț piesele și prin joacă înveți numaidecât!
Așadar, cât ziceai că e ceasul?

Știți voi cum se spune: vara îți faci sanie! Eh, acum vorba s-a schimbat și a devenit: vara îți faci căciulă! Asta pentru că acest set are fire de tricotat de diverse culori, ace de tricotat și cărlige de plastic, adică tot ce-ți trebuie să faci o căciulă cu mâna ta!
Setul de tricotat costă 31,14 lei, adică mai puțin decât orice căciulă de pe piață!

Cam acestea au fost jucăriile descoperite de noi în ultima perioadă! Voi aveți jucării educative noi p’acasă?
Sursă foto principală: lindaaslund/ Flickr.com.